Park Reehorst (particulier)

Midden in de reeds bestaande woonwijken wordt een kleinschalige, nieuwe woonwijk gebouwd genaamd 'Park Reehorst'. Hier woon je in een nieuwe wijk, maar door de bestaande woningen rondom heeft het de allure van een bestaande wijk.

In deze wijk zijn zowel koop,- als huurwoningen opgenomen. Het is dus bij uitstek een wijk die geschikt is voor (jonge) starters op de woningmarkt. De wijk is gelegen nabij de Zandlaan, de Bennekomseweg en station Ede-Wageningen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Tevens sta je met vijf minuten lopen in het schitterende Hoekelumse Bos.

De wijk is gekoppeld aan het kennis- en sportcentrum van Ede. Hier vindt u diverse scholen, opleidingscentra en de nieuw te bouwen topsporthal. Kortom, u woont dicht bij het groen, goed bereikbaar, en in het centrum van de kennis en sport in Ede. Een ideale locatie om uw kinderen op te laten groeien!

Weten of u een hypotheek kunt krijgen voor een van deze huizen? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op! Meer informatie over de wijk zelf vindt u op www.parkreehorst.nl 

Woningaanbod