Enka

Op het terrein van de voormalige kunstzijdefabriek de 'Enka' zijn, én worden, de komende jaren veel nieuwbouw huizen ontwikkeld. De wijk is centraal gelegen in Ede, naast het nieuw te ontwikkelen station Ede-Wageningen en op tien minuten fietsen van het centrum. 

Met een paar minuten wandelen sta je midden in de natuur, het bosgebied tussen Ede en de A12. Ook wordt hier in de komende jaren gewerkt aan een nieuwe ontsluiting op de A12 en daardoor een betere bereikbaarheid.

Het Enka-terrein is een locatie met historische waarde. Jarenlang voorzag de Enka-fabriek in duizenden banen voor werknemers uit de regio. De originele aanblik van de fabriek blijft behouden, en wordt opgenomen in de wijk. Zo zijn diverse delen van de fabriek omgetoverd tot schitterende studio`s en blijven de gevels behouden, of worden zelfs opgenomen in de nieuwbouw. Ook de karakteristieke schoorstenen blijven staan om de historische aanblik vast te houden.

De wijk kenmerkt zich door de mooie hofjes, doorkijkjes, veel groen en verlichting en bestrating die doet denken aan de vorige eeuw. Kortom, een rustige, groene wijk, goed bereikbaar en vlak bij het centrum. De ideale plek om helemaal tot rust te komen.

Meer weten over de kavels of koopwoningen? Kijk dan op www.enka-ede.nl, hier vindt u alle informatie over beschikbaarheid en prijzen. Wilt u weten of u één van deze huizen kunt kopen? Neem dan contact met ons op en wij berekenen samen met u de mogelijkheden die er voor u zijn. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

 

Woningaanbod

Het Carré (fase 2)

v.a. €233.900
Lees meer

De Zouterij

v.a. €235.900
Lees meer