Woningaanbod

Simon Stevinkazerne

Aan de rand van Ede wordt op het voormalig kazerneterrein een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd in een rustige, natuurlijke omgeving.

Bekijk aanbod

Enka

Met een paar minuten wandelen sta je midden in de natuur, het bosgebied tussen Ede en de A12. Ook wordt hier in de komende jaren gewerkt aan een nieuwe ontsluiting op de A12 en daardoor een betere bereikbaarheid.

Bekijk aanbod

Park Reehorst (particulier)

Midden in de reeds bestaande woonwijken wordt een kleinschalige, nieuwe woonwijk gebouwd genaamd 'Park Reehorst'. Hier woon je in een nieuwe wijk, maar door de bestaande woningen rondom heeft het de allure van een bestaande wijk.

Bekijk aanbod

Op Dreef

'Op Dreef' wordt binnenkort gerealiseerd in de wijk Kernhem in Ede. Dichtbij de uitvalswegen richting de A30 en de A12 worden hier 21 huizen gerealiseerd in een gezellige, jonge wijk. Hier in deze omgeving woont u zeer dichtbij heide en bos en onder andere het Kröller Müllermuseum en natuurpark de Hoge Veluwe.

Bekijk aanbod

Mouterijnoort

Dichtbij het centrum van Wageningen wordt binnenkort gestart met de bouw van 21 herenhuizen. De huizen gaan 25 juni 2018 in de verkoop.

Bekijk aanbod

De Veenderij, Veenendaal

In Veenendaal-Oost wordt al hard gebouwd om de wijk 'de Veenderij' haar gezicht te geven. Er zijn nog een aantal woningen te koop in deze prachtig gesitueerde omgeving.

Bekijk aanbod