Woningaanbod

Huis ter Hei

Aan de rand van Ede wordt op het voormalig kazerneterrein een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd in een rustige, natuurlijke omgeving.

Bekijk aanbod

Enka

Met een paar minuten wandelen sta je midden in de natuur, het bosgebied tussen Ede en de A12. Ook wordt hier in de komende jaren gewerkt aan een nieuwe ontsluiting op de A12 en daardoor een betere bereikbaarheid.

Bekijk aanbod

Park Reehorst (particulier)

Midden in de reeds bestaande woonwijken wordt een kleinschalige, nieuwe woonwijk gebouwd genaamd 'Park Reehorst'. Hier woon je in een nieuwe wijk, maar door de bestaande woningen rondom heeft het de allure van een bestaande wijk.

Bekijk aanbod

Eilanden Oost

Aan de Saparua in Barneveld worden tweekappers gebouwd met daarbij een garage. De grote kavels maken een eigen toegang naar de achtertuin mogelijk. 

Bij deze riante woning heb je de keus om te kiezen voor het wonen aan de voor of achterzijde. Ook de grote zolder biedt veel ruimte voor individuele wensen. De kap aan de voorgevel is een typische Indisch element dat de overgang van het wonen binnen naar het buitenleven vormt. Hier heb je de keuze tussen een erker of een veranda die de woonkwaliteit verbeteren en het straalbeeld verlevendigt. 

In Barneveld ontstaat met De Eilanden Oost een bijzondere woonwijk met sterke Indische invloeden. In het Stratenpartroon en de uitstraling van de huizen is zichtbaar hoe is gekeken naar de mix van Aziatische, Europese en Australische sferen zoals die in Nederlands-Indië voorkwamen. Gedurfde koloniale gebouwen, bijzondere kap vormen en natuurlijke materialen als baksteen, hout en dakpannen bepalen het beeld. 

Koopsom twee-onder-een kap woningen met garage zijn vanaf € 389.500,- v.o.n. tot 399.500,- v.o.n.

Bekijk aanbod

Eiland G

Veenendaal is inmiddels een talrijk nieuwbouwwoningen rijker. Eiland G bevind zich aan de Oostzijde van Veenendaal, zo groeien Veenendaal en Ede weer een stuk naar elkaar toe. Eiland G is een Project wat 18 Royale woningen in chalet-stijl oplevert. Dit bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen.

Bekijk aanbod

Het Stempel fase 2

De laatste fase van Het Stempel in Veenendaal is van start gegaan. Er komen bij dit project 88 appartementen waaronder 48 koopappartementen in allerlei maten en prijzen. Van stadswoningen op de begane grond naar appartementen met dakterras.

Bekijk aanbod