Woningaanbod

Huis ter Hei

Aan de rand van Ede wordt op het voormalig kazerneterrein een compleet nieuwe woonwijk gerealiseerd in een rustige, natuurlijke omgeving.

Bekijk aanbod

Enka

Met een paar minuten wandelen sta je midden in de natuur, het bosgebied tussen Ede en de A12. Ook wordt hier in de komende jaren gewerkt aan een nieuwe ontsluiting op de A12 en daardoor een betere bereikbaarheid.

Bekijk aanbod

Park Reehorst (particulier)

Midden in de reeds bestaande woonwijken wordt een kleinschalige, nieuwe woonwijk gebouwd genaamd 'Park Reehorst'. Hier woon je in een nieuwe wijk, maar door de bestaande woningen rondom heeft het de allure van een bestaande wijk.

Bekijk aanbod

VredeKwartier

Tussen het bos en de heide worden er in de wijk 'VredeKwartier' een aantal unieke woningen gebouwd. Of je nu op zoek bent naar een rijwoning, of een twee-onder-één-kapper, je vindt het in het VredeKwartier.

Bekijk aanbod

Eiland G

Veenendaal is inmiddels een talrijk nieuwbouwwoningen rijker. Eiland G bevind zich aan de Oostzijde van Veenendaal, zo groeien Veenendaal en Ede weer een stuk naar elkaar toe. Eiland G is een Project wat 18 Royale woningen in chalet-stijl oplevert. Dit bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 14 twee-onder-een-kapwoningen.

Bekijk aanbod

Het Stempel fase 2

De laatste fase van Het Stempel in Veenendaal is van start gegaan. Er komen bij dit project 88 appartementen waaronder 48 koopappartementen in allerlei maten en prijzen. Van stadswoningen op de begane grond naar appartementen met dakterras.

Bekijk aanbod