Hypotheken

Hypotheek af- of oversluiten?

Bij het afsluiten van jouw ideale hypotheek komt veel kijken. Bij Stargroup sluiten we de hypotheek voor je af die het best bij jouw situatie past. Jij houdt je bezig met de inrichting van je nieuwe droomwoning, wij zorgen dat je hypotheek qua betaalbaarheid, fiscaliteit en looptijd voldoet aan alle wettelijke en persoonlijke eisen en wensen. En we kiezen natuurlijk de beste rente voor je!

Card image cap

Hypotheek af- of oversluiten?

Wij geven u op een menselijke en professionele wijze advies!

Bij het afsluiten van jouw ideale hypotheek komt veel kijken. Bij Stargroup sluiten we de hypotheek voor je af die het best bij jouw situatie past. Jij houdt je bezig met de inrichting van je nieuwe droomwoning, wij zorgen dat je hypotheek qua betaalbaarheid, fiscaliteit en looptijd voldoet aan alle wettelijke en persoonlijke eisen en wensen. En we kiezen natuurlijk de beste rente voor je!

Persoonlijk advies

Onze adviseur kijkt met jou mee naar je huidige en toekomstige wensen. Op basis van deze wensen en verwachtingen wordt de best passende geldverstrekker gekozen. Gedurende het proces zorgt Stargroup dat je door de vele bomen het bos weer gaat zien en uiteindelijk een echte maatwerk hypotheek afsluit. Eentje die jaren "houdbaar" is.

Wil je zelf even kijken naar verschillende geldvertrekkers en de rentes die daar bij horen? Klik dan hiernaast op de knop "bereken jouw hypotheek" of "bekijk actuele rentes".

Wil je zelf even kijken naar verschillende geldvertrekkers en de rentes die daar bij horen? Klik dan onder aan het scherm op het icoontje naast "Wat kunnen wij voor jou betekenen?".

Altijd een hypotheek die bij jou past

Doordat Stargroup met meer dan 40 verschillende geldverstrekkers samenwerkt kunnen wij jou altijd voorzien van de beste keuze. Ook als je al een aantal jaar een hypotheek hebt lopen kan het zijn dat je hypotheek toe is aan een ‘update’. De wet- en regelgeving verandert tenslotte elk jaar, het kan daarom goed zijn dat jouw hypotheek plotseling niet meer optimaal is. Op zo`n moment kijken onze adviseurs samen met jou hoe de hypotheek zo aangepast kan worden dat deze weer optimaal is.

Een nieuw huis gekocht?

Daar komt veel bij kijken.

Bij een huis kopen komt veel kijken. Zeker rond de verhuizing kan het erg druk worden. Om er zeker van te zijn dat je door de bomen nog steeds het bos kunt zien hebben wij een gratis checklist voor je gemaakt. Zo weet jij zeker dat je niets vergeet.

Verschillende hypotheken

Er zijn veel verschillende soorten hypotheken, maar vanaf 2013 worden er voornamelijk annuïtaire,- lineaire- & aflosvrije hypotheken gesloten. Hier vindt je een korte uitleg over het verschil tussen deze hypotheekvormen.

Annuïtaire Hypotheekvorm
Annuïtaire hypotheken

Bij deze hypotheekvorm worden rente en maandlasten over de gehele looptijd van de hypotheek gelijkmatig verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je altijd dezelfde (bruto) maandlast hebt. In het begin betaal je voornamelijk hypotheekrente en minder aflossing, naarmate je langer betaald ga je steeds meer aflossen en minder rente betalen.

Kenmerken annuitaïr aflossen:
Tijdens de periode dat jouw vaste rente gelijk blijft, blijven het rentepercentage en jouw bruto maandlasten gelijk.

Annuïtaire Hypotheekvorm
Lineaire hypotheken

Bij deze hypotheekvorm is het bedrag aan aflossing elke maand hetzelfde en betaal je rente over het openstaande bedrag. Dit zorgt voor relatief hoge maandlasten in de beginperiode, maar voor een lagere maandlast in de laatste periode van de hypotheek.

Kenmerken lineair aflossen:
Je kiest zelf de periode dat de rente gelijk blijft. De aflossing geschiedt maandelijks in gelijke delen.

Annuïtaire Hypotheekvorm
Aflosvrije hypotheken

Bij deze hypotheekvorm wordt er niet afgelost op de hypotheekschuld. Je betaalt gedurende de hele looptijd van de hypotheek enkel rente. Deze aflosvorm kan onder voorwaarden nog steeds gesloten worden, ook als je starter bent.

Kenmerken aflossingsvrij:
Je lost in zijn geheel niets af van de oorspronkelijke lening en betaalt alleen rente.

Overige hypotheekvormen

Het kan goed zijn dat je zelf nog een belegging,- spaar,- of effectenhypotheek hebt lopen. Deze vormen werden voor 2013 veel gesloten. Ondanks het feit dat deze vormen weinig meer gesloten worden is het wel prettig voor jou dat de adviseurs van Stargroup weten hoe zij deze hypotheken het beste kunnen aanpassen als hier vraag naar is.

Sterren kwaliteit

De ervaringen van onze klanten, daar doen we het voor. We streven naar het leveren van kwalitatief en persoonlijk maatwerk. We gaan graag net dat ene stapje verder, en dat doen we graag samen met jou, de klant. We zijn dan ook trots dat onze reviews aantonen dat dit ook zo ervaren wordt! Met een 9+ sterren kwaliteit, helpen wij je graag. Ook op hypothecair gebied! Je kan onze reviews lezen door op de advieskeuze.nl widget te klikken.

Hypotheken

Wat je van Stargroup mag verwachten

Bekijk actuele rentes
Vragen?

Heb je nog vragen? Of wil je een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Contactformulier

Contactformulier

Direct contact? Klik hier


Of vul hier onderstaand formulier in:

Onze app

Met de Stargroup app heb jij alles wat je nodig hebt direct bij de hand.

Apple
Android

Wat kunnen wij voor jou betekenen?