MVO

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen) doen wij meer dan alleen advies geven, service verlenen en beheer uitvoeren van uw verzekeringen, hypotheken, pensioenen en aanverwante produkten.

Wij ondersteunen en sponsoren jaarlijks uiteenlopende initiatieven, goede doelen en verenigingen.

FREE A GIRL


Free a Girl - het goede doel van dit unieke event

1,8 miljoen kinderen. International Labour Organization schat dat ten minste 1,8 miljoen kinderen worden uitgebuit voor commerciële seks of pornografie. De overgrote meerderheid betreft jonge meisjes.

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om deze jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Ook investeert de stichting in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en re-integratie van de slachtoffers. Ze werken ook samen met politie en justitie om mensenhandelaren op te pakken en veroordeeld te krijgen.

Om dit te bereiken biedt Free a Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties waar haar toegevoegde waarde het grootst is. Zij steunen 15 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland. Wij steunen met dit event de lokale partner Ordanadi. Bekijk hun website:  http://www.odanadi.org/

Evelien Hölsken, Yolanthe Sneijder Cabau, Arjan Erkel en Roelof van Laar zijn oprichters van Free a Girl. Ambassadeurs van deze stichting zijn Anna-Alica Sklias, Bridget Maasland, Conchita Leeflang, Dave Mantel, John Ewbank, Glennis Grace, Jojanneke van den Berge, Thomas Berge, Tim Hofman, Wesley Sneijder en Wimmy Hu.

U kunt ook een bijdrage leveren door mee te doen met Dinner in the Sky. De opbrengst gaat volledig naar Free a girl.

 

STICHTING ZORGELOOS KIND 17 JUNI 2017

 Lekker zwemmen, plezier maken . Op 17 juni 2017 gaat het gebeuren! Het tweede Betuws Zwemfestijn.

Het doel van dit evenement is dat we zoveel mogelijk geld bij elkaar zwemmen voor het goede doel.

De opbrengst van dit jaar gaat naar de Stichting Zorgeloos kind

 Kijk op www.betuwszwemfestijn.nl  of mail naar info@lionsclubmiddenbetuwe.nl

 Het Betuwszwemfestijn is een initiatief van Lions Club Midden- Betuwe Rekeningnummer: NL53 RBRB 0959.4424.72

 Voor wie zwemmen we eigenlijk?

                                                        

    We geven toe, het zwemmen is leuk, en voor het goede doel al helemaal. Toch is het wel fijn om te weten voor welk prachtig doel we dat dit jaar gaan doen.

De deelnemers van het Betuws Zwemfestijn trekken hun baantjes om geld in te zamelen voor de  Stichting Zorgeloos kind.

Deze stichting organiseert een paar maal per jaar ontspannende activiteiten voor ernstig zieke kinderen met name voor kinderen met kanker.

 Enkele activiteiten welke de stichting zorgeloos kind organiseert zijn:

  • Jaarlijks bezoek Winter Efteling inclusief overnachting in het Eftelinghotel
  • Bezoeken van voetbalwedstrijden in de Eredivisie
  • Bezoeken van schaatswedstrijden in Thialf Heerenveen
  • Het maken van ballonvaarten in samenspraak met Stichting Onze Ballon
  • Bezoeken van Motorraces in samenspraak met Stichting Wegrace Promotie Nederland

Maar ook Financiële of materiële hulp aan gezinnen met een ernstig ziek kind is één van de taken waarbij de stichting ondersteund.

Lions Club Midden- Betuwe

 

ROPARUN 2017De Roparun is een hardloopwedstrijd in estafette vorm van Parijs naar Rotterdam over ruim 520 km welke in ongeveer 48 uur wordt afgelegd. Doel is middels een sportieve prestatie geld op te halen voor palliatieve kankerzorg onder het motto: "Leven toevoegen aan de dagen wanneer er geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".  Geld eindigt bij kleinschalige lokale doelen als de inrichting van een hospice, hoofdkoelers voor een ziekenhuis, speelgoed voor Cliniclowns, workshops voor kankerpatiënten etc.

Team 302 Samen Sterk bestaat uit 24 personen. Naast de 8 lopers zijn er ook 7 fietsers (je moet voor de veiligheid altijd tussen 2 fietsers in lopen), 3 chauffeurs, 2 fysio's en 4 verzorgers. We doen in 2017 voor de tweede keer mee en hebben als kern een vriendengroep. Doordat er verschillende vrienden van vrienden mee doen hebben we weer een leuk bond gezelschap aan de start staan waarbij er vooraf niemand is die iedereen kent en iedereen wel een groot deel van het team kent. Om met zo’n groep deze sportieve uitdaging neer te zetten is uiteraard een mooie uitdaging!

Gelukkig hebben we ook diverse sponsoren die ons team een warm hart toedragen. Bedrijven die realiseren dat het belangrijk is om midden in de maatschappij te staan en graag een steentje bijdragen. Stargroup ontzorgt ons letterlijk! Door de mooie financiële bijdrage van Stargroup BV kunnen wij deelnemen aan dit mooie evenement en ons focussen met acties om nog meer geld voor het goede doel op te halen!

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.