MVO

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen) doen wij meer dan alleen advies geven, service verlenen en beheer uitvoeren van uw verzekeringen, hypotheken, pensioenen en aanverwante produkten.

Wij ondersteunen en sponsoren jaarlijks uiteenlopende initiatieven, goede doelen en verenigingen.

Op donderdag 8 november 2018 vindt in de collegezaal van Wageningen University een bijzondere editie plaats van het van tv bekende College Tour dat Nh1816 steunt samen met Stargroup BV.

John van den Heuvel


 

Misdaadjournalist John van den Heuvel is op deze avond te gast en wordt anderhalf uur lang ondervraagd over actuele onderwerpen. Hij geeft zijn kijk op de wereld van de misdaad en beantwoordt vragen vanuit het publiek.

Veluwse Wens Ambulance

De opbrengst van de avond is bestemd voor Stichting Veluwse Wens Ambulance. Vrijwilligers van de stichting maken het voor veel mensen met een ernstige ziekte mogelijk om nog een laatste wens te vervullen. Zo brengen ze bijvoorbeeld met de benodigde medische zorg mensen nog een keer naar hun ouderlijk huis of laten ze een wedstrijd bijwonen van hun favoriete vereniging.

Betrokkenheid Stargroup BV / NH1816

Stargroup BV wilt een bijdrage leveren aan maatschappelijke relevante projecten. Vanuit maatschappelijk belang is Stargroup BV samen met Nh1816 hoofdsponsor bij het evenement, waarbij een van de adviseurs lid is van JCI Ede en daardoor bijdraagt aan de organisatie en relaties worden uitgenodigd om de avond bij te wonen.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.