MVO

In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid (maatschappelijk verantwoord ondernemen) doen wij meer dan alleen advies geven, service verlenen en beheer uitvoeren van uw verzekeringen, hypotheken, pensioenen en aanverwante producten.

Wij ondersteunen en sponsoren jaarlijks uiteenlopende initiatieven, goede doelen en verenigingen.

Op donderdag 6 juni 2019 vindt het jaarlijkse event Alpe d'HuZes weer plaats. Duizenden fietsers, hardlopers en wandelaars stijgen boven zichzelf uit en sporten op de Franse berg de Alpe d`Huez miljoenen bij elkaar. Dit alles om de ziekte kanker beheersbaar en geneesbaar te maken. 

Dit jaar heeft Stargroup B.V. gekozen om het team Wodan uit o.a. Wolfheze te steunen middels een financiële bijdrage. Dit team bestaande uit 10 personen gaat op 6 juni letterlijk en figuurlijk de strijd aan! Wij zijn trots dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen!

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Veel van de deelnemers hebben van héél dichtbij moeten meemaken hoe oneerlijk de strijd tegen kanker is. Gesteund door duizenden lotgenoten, familie, vrienden & collega`s zetten zij zich op deze manier in om zo spoedig mogelijk een passende behandeling mogelijk te maken voor elke vorm van kanker.

Elke euro die wordt binnengehaald door sponsoring gaat ook daadwerkelijk naar onderzoek tegen kankerbestrijding. De gehele organisatie draait op vrijwilligers, enkel van het inschrijfgeld worden organisatiekosten betaald. Op de website https://www.opgevenisgeenoptie.nl/ kun je meer lezen over het doel, de organisatie en verhalen van deelnemers. Maar belangrijker nog, hier kun je ook zelf een steentje bijdragen aan dit goede doel!

Wij wensen team Wodan, en uiteraard alle andere deelnemers, bijzonder veel succes toe! 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.