Over ons

Stargroup is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen. Sinds 1998 zijn wij actief in de advisering van particulieren en zakelijke relaties. Ons kantoor is centraal gelegen in Ede. 

Al onze adviseurs beschikken over verschillende keurmerken, denk aan Erkend Hypotheekadviseur (SEH), Erkend Hypothecair Planner (NVHP) en Registeradviseur in Assurantiën (RAIA). Daarnaast zijn wij aangesloten bij brancheverenigingen en zijn wij in het bezit van alle vereiste vergunningen. Hiermee waarborgen wij een constante kwaliteit en actualiteit van onze adviezen. Binnen onze financiële, bancaire en complexe producten werken wij  zonder provisiebelang.  Bij ons zijn nettoprijzen van toepassing en het verrichte werk wordt gefactureerd tegen een uurtarief.

Bij onze niet bancaire producten, denk aan bijv. schadeverzekeringen, bestaat ook de mogelijkheid deze vrij van provisie of met provisiekorting te sluiten. Stargroup levert maatwerk in de vorm van dienstverlenings-abonnementen om zo tot een helder kostenoverzicht naar relaties te komen. Daarnaast werken wij natuurlijk met provisiepolissen, er wordt vooraf uitgedacht welke vorm voor u het meest gunstig is.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.