Zorgverzekering & Stargroup B.V.

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

 

Uw zorgverzekering.

Elk jaar zo rond half november beginnen alle zorgverzekeraars weer met massale campagnes om zieltjes te winnen. U ziet en hoort overal rondom u uitingen over het eigen risico, de premie en voorwaarden. Daarnaast krijgt u via vrienden of familie af- en toe ook nog een verhaal te horen over iemand die ziek werd maar geen vergoeding kreeg voor de zorgkosten. U weet nu niet goed meer waar u op moet letten.

Binnen Stargroup B.V. staan dit jaar vier van onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden op dit gebied. De goedkoopste verzekering is voor u niet altijd de beste, en zeker niet als u opgroeiende kinderen heeft. Denk maar eens aan vergoedingen voor acnebehandelingen, orthodontie of andere vormen van therapie of medicatie.

Overstappen kan soms ook grote gevolgen hebben, want niet alle operaties of behandelingen worden direct in het eerste jaar vergoed. Bijvoorbeeld kronen of bruggen worden bij sommige verzekeraars pas ná het eerste jaar vergoed, zult u net zien dat u deze behandeling in het eerste jaar nodig heeft.

Kortom, vraag een van onze zorgadviseurs om een vrijblijvend vergelijk. Zij nemen met u alle belangrijke aandachtspunten door en helpen u bij het maken van een weloverwogen keuze.