Waarom kies je voor een tussenpersoon?

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

Waarom kies je in dit digitale tijdperk nog voor een tussenpersoon?

Je kunt al jaren zelf je verzekeringen online regelen en vergelijken, de banken sluiten al hun fysieke kantoren en zelfs de hypotheek kan (deels) digitaal geregeld worden. Waarom zou je nu nog kiezen voor een tussenpersoon die voor jou de hypotheek en verzekeringen regelt? Wij geven je 3 redenen:

  1. We doen jouw werk. Vaak wordt de tussenpersoon gezien als een verlengde van een verzekeraar of bank, maar niets is minder waar. Wij zijn het verlengde van onze klanten, en nemen het voor hen op binnen banken en verzekeraars. Eigenlijk doen we het werk wat je zelf zou moeten doen, en doen we dat (vaak kosteloos) voor jou!
  2. Kennis. Onze adviseurs hebben allemaal meer diploma`s dan verplicht zijn. Op deze manier kunnen wij jou, je gezin & je onderneming op een goede manier verzekeren. We willen voorkomen dat je te weinig verzekerd, maar absoluut ook dat je teveel verzekerd bent. Daarnaast hebben wij al vaak polisvoorwaarden en kleine lettertjes gelezen van verzekeraars, we weten daarom goed waar we op moeten letten als we voor jou een verzekering of hypotheek af sluiten!
  3. Kwaliteit. We kiezen, uiteraard in overleg met jou, de verzekeraar of bank die het beste bij jou past. Wij krijgen geen vergoeding van deze partijen als wij de verzekering of hypotheek bij hen onderbrengen, dit is dus echt onafhankelijk advies. Soms kan een premie doorslaggevend zijn, maar veel vaker zijn het de voorwaarden, dekkingen en bijvoorbeeld eigen risico`s die voor jullie echt belangrijk zijn!
  4. Afhandeling van schades. Bij een schade nemen wij jou het werk uit handen. Aangesloten herstellers kunnen hierin een rol spelen, maar belangrijker is het contact met de verzekeraars en experts. We zorgen dat jij of jullie zo snel mogelijk weer schadeloos zijn, en dat eventuele kosten (mits uiteraard verzekerd) ook rechtstreeks aan hersteller betaald worden. Kortom, een positieve draai geven aan een negatieve ervaring.

Er kunnen nog wel een aantal voordelen worden genoemd waarom het goed is om een onafhankelijk tussenpersoon te hebben, maar dit vinden wij als Stargroup B.V. de belangrijkste. Wij nemen jou het werk uit handen, vaak zonder dat je er extra voor hoeft te betalen.