Waarom gaan mensen voor een hypotheek eigenlijk naar een bank?

Waarom gaan mensen voor een hypotheek eigenlijk naar een bank?

stargroupvideo

U wilt natuurlijk voor een hypotheekadvies niet de hoofdprijs betalen. Soms kan het zo zijn dat het hypotheekadvies bij een bank goedkoper is dan bij een onafhankelijk adviseur. Maar hoe komt dat eigenlijk? De advieskosten zijn soms lager, omdat een bank alleen zijn eigen hypotheek kan aanbieden. Daardoor is de rente vaak hoger! En dan betaal je in de eerste paar maanden algauw het verschil terug. Met als nadeel dat je bij een gekozen rentevast periode van 10 jaar, maar liefst 120 maanden ‘teveel’ betaalt. En dat kan niet de bedoeling zijn! Het loont daarom altijd om hierover advies in te winnen bij Stargroup BV alvorens een keuze te maken. Maar is de prijs eigenlijk wel zo belangrijk?

In het onderstaande filmpje wordt heel duidelijk uitgelegd wat de voordelen zijn van Stargroup BV als onafhankelijk adviseur: https://www.youtube.com/watch?v=PTfQEm1Nbbc

Onafhankelijke adviseur Stargroup BV of bank

Bij een bank krijgt u een eenzijdig advies. De hypotheekadviseur van de bank informeert u alleen over de producten van de bank. De producten van andere hypotheekverstrekkers komen hierbij niet aan bod. Stargroup BV als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt voor u de producten van meerdere aanbieders. Vraag eens voor hoeveel aanbieders wij bemiddelen. Dit is voor u belangrijk en geeft aan hoe onafhankelijk Stargroup BV is. Het verschil is dus onder ander het grotere aanbod wat wij u kunnen bieden, een schat aan ervaring en NVHP gecertificeerd kantoor.

Prijs of kwaliteit

Niet alleen een groot aanbod van hypotheekverstrekkers telt natuurlijk. U wilt ook goed geadviseerd worden. Op https://www.advieskeuze.nl/hypotheekadvies/6711ps/stargroup-bv?ps=DCQQHAIEAAAAEAQMgyAFA kunt u ons beoordelen. Ook kunt u hier beoordelingen lezen van prospects/relaties die u voorgingen in het vestigen van een hypotheek via ons.

Neem direct en vrijblijvend contact met ons op voor het maken een afspraak, overdag of in de avonduren!