Voor het eerst op jezelf wonen, en dan?

Voor het eerst op jezelf wonen, en dan?

opjezelfNaar jaren studeren is het eindelijk zover, je bent afgestudeerd! Je woonde al een tijdje niet meer bij je ouders, maar op kamers of zelfstandig.  Je krijgt een mooie baan aangeboden en naar een tijdje huur je voor het eerst je eigen appartement. Maar daar komt een hoop bij kijken!

Toen je nog uitwonend student was viel je nog onder de aansprakelijkheid van je ouders, dat houdt bij het afronden van je studie ineens op. En tijdens de vakantie viel je onder de gezinsdekking van de reisverzekering die je ouders hebben afgesloten. Allemaal zaken waar jij je nog niet druk om hoefde te maken.  Nu huur je een eigen woning, ga je met vrienden op vakantie, en dan? Welke verzekeringen heb je nodig?

Je hebt nu een goede baan, je huurt een leuke woning, geniet van je vrije tijd maar verzekeringen, daar heb je geen kaas van gegeten!  Wat gebeurt er als je een meningsverschil krijgt met je huurbaas of woningcorporatie? Of bij het aankopen van je eerste auto wordt je opgelicht en rij je een wrak waar je veel te veel geld voor betaald hebt. Wie komt er dan voor jou belangen op?

Graag helpen wij je bij kiezen van een passend verzekeringspakket. We letten hierbij niet alleen op een eerlijke prijs,  maar ook op een ruime dekking en een vlotte schadeafhandeling indien noodzakelijk.  

Wil jij je vrijblijvend laten informeren over de risico`s die jij loopt? En wat de beste manier is om deze risico`s af te dekken? Neem dan eens contact met ons op of maak een afspraak zodat wij bij jou langskomen!