Verzekeringen voor particulieren

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

Verzekeringen voor particulieren

Dit lijkt misschien een overbodig hoofdstuk in deze categorie, maar weet u wat wij allemaal doen voor particulieren? En hoe dat in zijn werk gaat? Dat leest u hier:

Met de komst van internetaanbieders- en vergelijkers  is het heel eenvoudig geworden om zelf online uw verzekeringen af te sluiten. Maar, wie geeft u het advies welke verzekeringen nu het beste voor u zijn? En leest u de kleine letters in de voorwaarden die zeggen wanneer iets wel of niet gedekt is?

In feite nemen wij de werkzaamheden van u over. We ontzorgen u. Na een kennismaking en inventarisatie van de risico`s (denk aan waardevolle spullen, verzameling, rieten dak, zonnepanelen, etc.) vergelijken wij diverse verzekeraars voor u en komen we met een totaalaanbieding, met een totaalprijs.

De totaalprijs is een belangrijk deel van de keuze voor een verzekeraar, want u wilt tenslotte niet teveel betalen voor uw verzekeringen. Maar bij de totaalprijs die Stargroup B.V. u aanbiedt zit iets extra`s in, namelijk afhandeling van schades, de administratie én doorlopend een controle of de verzekering nog bij u past. Zo mag Stargroup B.V. sommige schades tot € 5.000,- laten herstellen zónder dat hier een expert of verzekeraar aan te past komt. Dit kan soms al binnen 24 uur geregeld zijn, denk bijvoorbeeld aan glasschades.

Kortom, verzekeringen voor particulieren zijn bij uitstek geschikt om onder te brengen bij een onafhankelijk tussenpersoon. Met de kennis binnen Stargroup B.V. bent u verzekerd van een goede en passende dekking.