Verzekeringen voor bedrijven

Elke week plaatst Stargroup B.V. een voorbeeld van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

 

Verzekeringen voor bedrijven

Verzekeringen voor bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt het voor een doorsnee ondernemer lastig om juist die verzekeringen te kiezen die hij/zij echt nodig heeft.

Elke ondernemer, of je nu ZZP’er of CEO van een groot bedrijf bent, kan terecht bij Stargroup B.V. Eén van onze adviseurs bekijkt alle risico`s die het bedrijf, maar ook u als ondernemer loopt. Denk hierbij aan tot de verbeelding sprekende zaken als brand- of stormschade, maar ook aan (langdurige) ziekte bij personeel, fraude, diefstal en vele andere zaken.

Samen met de ondernemer wordt besloten welke verzekeringen nodig zijn en welke achterwege kunnen blijven. Want niet alles hoeft verzekerd te worden, voorkomen is namelijk beter dan verzekeren!

Na een inventarisatie van alle bedrijfsrisico`s krijgt de ondernemer een advies waarin is uitgewerkt hoe de ideale combinatie van risico`s verzekeren en risico`s zelf dragen eruitziet.

Zo kan Stargroup B.V. de kappers, bakkers, ICT’ers en loodgieters adviseren, maar ook landelijk werkende bedrijven, advocatenkantoren of boekhouders. Elke onderneming wordt apart bekeken.