Uw VVE goed verzekerd?

INSIDE STARGROUP

Art. 9: Verzekeren van uw Vereniging van Eigenaren (V.v.E.)

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

 

De verzekeringen van uw Vereniging van Eigenaren.

Als uw woning deel uitmaakt van een VVE kent u het ongetwijfeld: de jaarlijkse vergadering. Tijdens zo`n vergadering worden er wat zaken geroepen over onderhoud, premies van de verzekering die weer omhoog moeten, en zijn er verder wat algemene mededelingen.

Stargroup B.V. verzekerd al sinds jaar en dag complete VVE`s tegen schade aan het pand, maar ook conflicten met buren, conflicten met aannemers, schilders etc. kunnen prima verzekerd worden. In overleg met het dagelijkse bestuur van de VVE maken wij een complete verzekeringsofferte. Zo kunt u met een gerust hart wonen in de wetenschap dat uw VVE goed en afdoende verzekerd is.

Eén van de voordelen van het verzekeren via Stargroup B.V. is dat we samenwerken met een aantal herstellers. Zo biedt een glaszetter een 24-uursservice voor ruitvervanging bij bijvoorbeeld een inbraakschade. De hersteller dient zijn nota`s rechtstreeks bij ons in waardoor u volledig ontzorgt wordt.

Bent u van mening dat u veel premie afdraagt voor de verzekering van de VVE? Of weet binnen het bestuur niemand meer hoe de verzekeringen nu precies geregeld zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en laat u verrassen door de scherpe premie en het complete aanbod!