Tip bekende(n) en verdien ……..

Tip bekende(n) en verdien ……..

250In hypotheken draait veel om vertrouwen. Zo niet alles. Maar ook om een persoonlijk en deskundig advies. Als trouwe klant bent u dat van ons gewend. Maar weten anderen dat ook? Word onze ambassadeur, tip een bekende en verdien ….

Voor onze dienstverlening leggen we de lat hoog. Geen enkele persoonlijke situatie is hetzelfde. Getrouwd of niet getrouwd? Kinderen of geen kinderen? Werk of werkloos? Alleenstaand of samenwonend? Gepensioneerd? Etc. Bij iedere situatie hoort een ander advies en daar werken we telkens weer hard aan. Een advies op maat, dat is onze kwaliteit.

U kent vast iemand die binnenkort een huis gaat kopen of verkopen en een nieuwe hypotheek zoekt. Vertel diegene over uw eigen ervaringen met Stargroup, onze deskundigheid en onze begeleiding bij het verkrijgen van de juiste hypotheek!

Wanneer deze persoon bij ons zijn hypotheek afsluit, geeft hij uw gegevens aan ons door. Op het moment dat deze persoon zijn of haar sleutels ontvangt van de nieuwe woning, belonen wij u met een waardecheque van € 250,- naar keuze.

Grote kans dat ook ‘uw vrienden en bekenden’ ons advies en onze producten ook als een geschenk ervaren!