Telefoonnummers reisverzekeraars, banken en telecomproviders. Handig voor op reis.

Telefoonnummers reisverzekeraars, banken en telecomproviders. Handig voor op reis.

reisverzekeringstar

Een reisverzekering helpt u niet alleen bij schade of verlies van uw bagage.

In geval van nood zorgen zij snel en eenvoudig voor een oplossing. Heeft u het noodnummer van uw verzekeraar al in uw telefoon staan of bij de hand?

Bij noodgevallen op reis of bij ongevallen is het noodzakelijk om contact op te nemen met de hulpdienst. Zij helpen u bij noodsituaties op reis , bijvoorbeeld bij het verslepen van de auto bij pech of ongeval, staan in contact met medici of verzorgen een vervangend onderkomen bij reisstagnatie, enz.

Gaat u op vakantie en heeft u nog geen gegevens van uw reisverzekeraar? Download dan nu de nieuwe STARGROUP app voor Apple of Android. Onder de button ‘handige telefoonnummers’ vindt u een compleet overzicht.

Naast de telefoonnoodnummers van uw reisverzekeraar staan ook de telefoonnummers van banken en telecomproviders op onze app. Wanneer uw pinpas, creditcard of mobiele telefoon gestolen wordt of verloren raakt kunt u deze direct laten blokkeren!
 
Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar. Buiten kantoortijden draait u ons algemene nummer, het Stargroup noodnummer staat op het bandje wat u hoort en kunt u vervolgens bellen, wanneer u verder geholpen wordt.