Stargroup B.V. sponsort Edese Golf Club Papendal

Stargroup B.V. sponsort EGC Papendal

Het jaar 2019 zijn wij, Stargroup B.V., begonnen met een goed voornemen! Stargroup B.V is namelijk sponsor geworden van de Edese Golf Club in Papendal.
Wij hebben ons in de vorm van een leuk artikel voorgesteld aan de leden van de EGC Papendal. Het artikel is via de nieuwsbrief van EGC Papendal aan de leden gepresenteerd.
Omdat ons artikel een mooie samenvatting is van wie wij zijn, wat wij doen en wat onze toekomstplannen zijn, delen wij het artikel ook graag met u!

De golfsport, sponsorship de Edese en Stargroup B.V.

Danny Hensen: ''Een jaar of 8 geleden kwam ik in aanraking met de golfsport. Zoekend naar netwerken en relatieverbreding verbond ons kantoor onze naam aan een pro. We sponsorden deze pro op de tour, als tegenprestatie leerde deze pro mij golven. Met een verleden in het voetbal, was dit een heel ander spelletje, je bent aangewezen op jezelf en niet op je teammaten, winnen en verliezen in deze sport doe je voornamelijk alleen, wel met hulp van materiaal en andere, edoch je doet het zelf. Vergelijkbaar met het ondernemen. Soms euforisch en een andere keer teleurstelling. Op geweldige banen gespeeld door Europa, met wisselende resultaten, zelfs een deelname aan een 2 daagse ProAm in Frankrijk staat op het golf-cv Afgelopen jaar geen bal geslagen, tijdgebrek. Dagelijks rij ik langs Papendal in verband met woon werk verkeer (ons kantoor is gevestigd in Ede). Toen het bestuur van de Edese dan ook vroeg of wij een partnership wilde aangaan moest ik daar wel even over nadenken. Hoe kan ik een win-win situatie creëren voor leden van de Edese, de club, ons kantoor en is er wellicht zelfs ruimte om een balletje te gaan slaan. Uiteindelijk de knoop in vol vertrouwen doorgehakt, om een langdurige partnership aan te gaan tussen Stargroup B.V. en EGCP''.

Al ruim 20 jaar de Nr.1

Stargroup B.V. is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen. Sinds 1998 zijn wij actief in de advisering van particulieren en zakelijke relaties. Dit betekend dat wij in 2018 ons 20 jarig jubileum hebben gevierd! Ons kantoor is centraal gelegen in Ede, makkelijk bereikbaar en heeft een ruime parkeerplaats. Onze naamsbekendheid reikt verder dan Ede. Niet alleen in Ede zijn wij een betrouwbaar gezicht in de financiële wereld. Ons werkgebied is geografisch gezien 30 a 40 kilometer rondom de gemeente Ede. Maar ook op andere locaties in Nederland hebben we relaties. Veel van onze relaties komen en wonen in Oosterbeek, Arnhem, Wolfheze, Otterlo, Renkum, plaatsen direct gelegen om en aan de Edese.

Waarom Stargroup BV?

Bij Stargroup B.V. wordt gewerkt met een jong en dynamisch team met maar één ambitie…”Samen met u optrekken, er voor u zijn en u ontzorgen!’. Wij vinden het erg belangrijk om een gesprekspartner naast en niet tegenover de klant te zijn. Natuurlijk is het dan voor de klant erg prettig om een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf te hebben. De lijntjes blijven daardoor kort en persoonlijk. Dit is dan ook vanzelfsprekend bij ons! Ons team bestaat uit adviseurs en relatiebeheerders. Wij denken mee voor een zuivere risico-inschatting en geven altijd transparant advies, volledig op maat voor de klant. Bij schade is een van onze doelstellingen, om nog dezelfde dag verzekerde schadeloos te stellen. Bij Stargroup BV staat ons team altijd klaar, is de koffie warm en is binnenlopen zonder afspraak geen probleem.

Toekomst Stargroup B.V.

Digitalisering binnen de financiële wereld gaat de laatste jaren enorm snel. Zo is te merken dat de grote banken steeds meer kantoren sluiten en de klant als eerste aanspreekpunt naar een online platform wordt doorverwezen of een computer telefoonbeantwoorder treft. Natuurlijk is er veel gemak voor klanten gekomen met de online wereld. Het persoonlijke en betrouwbare karakter verdwijnt erdoor. Sommige wensen en doelstellingen van relaties kunnen niet worden besproken op een online platform, elke relatie is uniek, elke casus vraagt om persoonlijke aandacht. Dit is juist zo belangrijk als het om zaken gaat waarin geld een belangrijke rol speelt. Binnen Stargroup B.V. willen wij de juiste combinatie bieden tussen online gemak en persoonlijke aandacht. Stargoup B.V. wil gesprekspartner zijn om een persoonlijk en betrouwbaar advies te kunnen geven. Zo is het bij ons nu al mogelijk om online polissen in te zien maar wij bieden veel meer! We werken sinds eind vorig jaar met een IPad Pro bij bezoek aan klanten of bij afspraken op ons kantoor. Hierdoor kunnen wij met onze klant of prospect alle documenten eenvoudig en overzichtelijk doornemen en ondertekenen. Onze klant ontvangt tegelijkertijd met de verzekeringsmaatschappij of bank alle documenten per mail. Dit scheelt niet alleen heel veel papier, wat weer goed voor het milieu is, ook is er minder tijd nodig voor administratie, wat weer meer tijd oplevert voor de klant, De kans op fouten wordt bijna nihil. Een echte Win-Win situatie dus.

Ook bieden wij de klanten het gemak van onze Stargroup APP (gratis te downloaden in de app store of google play store) waarin klanten contact kunnen opnemen, schades kunnen melden, informatie kunnen inzien en nog tal van andere gemakken. Niet alleen voor onze relaties is hier veel informatie te vinden, maar ook voor hen die nog geen relatie zijn. Bijvoorbeeld iemand verliest zijn bankpas, wat moet hij/zij dan doen? Op onze app is dat te vinden. Op social media zijn wij actief, hier delen we zakelijke en informatieve onderwerpen. Ook kunt U er persoonlijke onderwerpen van ons bedrijf vinden. Ons doel is om in 2019 sterk te groeien in verdere digitalisering. Waardoor we nog meer tijd kunnen besteden aan persoonlijk contact! Hebt u nu vragen over uw hypotheek (zeer lage rentes), uw verzekering en of uw pensioen (pensioentoezegging), graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak. Of loop gewoon binnen indien u in de buurt bent.

(ios) (Andriod)