Stargroup anno 2017

Stargroup anno 2017

Stargroup12012017De afgelopen jaren zijn er op het gebied van digitale communicatie enorme ontwikkelingen geweest. Ontwikkelingen waar wij als consument en onderneming massaal gebruik van maken. Facebookmessenger, Whatsapp, Hangouts, ze zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse communicatie. Ook als kantoor merken wij steeds vaker de behoefte van u dat wij via deze weg de communicatie aangaan.

Recent zijn wij als Stargroup dan ook begonnen met het aanbieden van deze services. Sinds oktober is het mogelijk om tijdens openingstijden via de website (www.stargroup.nl) een chatgesprek aan te gaan met een van onze medewerkers. Zo kunt u eenvoudig vanaf uw tablet of smartphone een korte vraag stellen over uw polis, uw hypotheek of wellicht een afspraak inplannen.

Stel, uw oude auto wordt verkocht en wij willen graag een kopie van de vrijwaring ontvangen. Dan moest deze voorheen gescand of gefotografeerd worden, en dan per mail aan ons worden verzonden. Nu kan dat sneller, u krijgt de vrijwaring, maakt een foto met Whatsapp en stuurt deze aan ons door. U ontvangt van ons de bevestiging dat deze is verwerkt en klaar!

Ook met schades is het makkelijk, een lekkage of een kapotte ruit bijvoorbeeld? Foto per Whatsapp verzenden en wij kunnen de schade beoordelen. Wij komen dan direct bij u langs om de schade af te handelen of signaleren dat er een expert nodig is.

Kortom, de reactiesnelheid gaat omhoog, evenals het gebruiksgemak. Zo hopen wij u nog sneller en beter te kunnen ontzorgen in 2017!  Het WhatsApp nummer van Stargroup is 06 30 93 65 43.

Wij zijn vanaf heden dus te bereiken via:
-    Chat (www.stargroup.nl)
-    WhatsApp ( 06-30 93 65 43 )
-    E-mail (info@stargroup.nl )
-    Telefoon 0318 67 27 67