Schade aan uw auto veroorzaakt door een auto met buitenlands kenteken?

Schade aan uw auto veroorzaakt door een auto met buitenlands kenteken?

autobuitenland

Stel, u wordt op het kruispunt bij u om de hoek aangereden door een buitenlands voertuig. U kwam van rechts en de tegenpartij verleende u geen voorrang. Wat kunt u dan het beste doen? Vul altijd samen met de tegenpartij een aanrijdingsformulier in!

Is uw auto volledig casco verzekerd? Dan kunt u de schade bij ons melden, wij nemen u dan het werk uit handen door de schade voor u bij de verzekeraar te melden en eventuele expertise te regelen. De verzekeraar zal de schade aan uw auto betalen en de schade voor u verhalen op de tegenpartij.

Heeft u alleen een WA-dekking of krijgt u in het buitenland een schade? Meldt ook dan uw schade bij ons. Wij nemen de schade dan in behandeling en zullen namens u contact opnemen met het
NL Bureau.

Het Nederlands Bureau Motorrijtuigverzekeraars (NL Bureau) is verantwoordelijk voor schades die in Nederland door auto’s met een buitenlands kenteken worden veroorzaakt.

De gegevens van het NL Bureau kunt u terugvinden in onze app onder het kopje “handige” telefoonnummers. U kunt onze app downloaden in de app store of google play. Via deze app kunt u ook uw schade bij ons melden.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op per app, mail info@stargroup.nl of telefoonnummer 0318-672767.