Nieuwbouw in de regio Ede – Veenendaal en NVM open huizen route

Nieuwbouw in de regio Ede – Veenendaal en NVM open huizen route

openhuizenroute

In de driehoek Ede, Barneveld en Veenendaal worden op dit moment vele huizen en appartementen gebouwd. De opties variëren van landelijk gelegen percelen tot kant-en-klare appartementen voorzien van alle luxe.

Sinds deze week biedt Stargroup op haar website een dwarsdoorsnede van het aanbod aan op haar website: www.stargroup.nl/woningaanbod Hier kunt u rustig informatie opdoen over diverse projecten in de omgeving en, indien interessant genoeg, direct een verzoek indienen bij Stargroup om de mogelijkheden qua hypotheek te laten berekenen.

De pagina is gerealiseerd als service voor de gebruiker. Zo kunt u op dezelfde website diverse woningen of wijken bekijken en direct informatie inwinnen over bijvoorbeeld een koopakte, hypotheek, of andere gerelateerde zaken. Onze adviseurs zijn u graag en snel van dienst!

NVM Open huizen route.

Zaterdag 30 september organiseert NVM weer de halfjaarlijkse open huizen route. Deze zaterdag zijn onze adviseurs ook aanwezig tussen 11.00 uur en 15.00 uur! Op ons kantoor Stationsweg 44 te Ede. U kunt dus direct voor of na de bezichtiging binnenlopen en vrijblijvend vragen stellen over uw hypotheek, kort uw mogelijkheden bespreken of onder het genot van een bakje koffie met een adviseur om tafel om direct een berekening te maken!

Kent u iemand die een huis wil kopen, maar die nog geen klant is van Stargroup? Uiteraard zijn zij ook van harte welkom! Daarnaast krijgt u een royale beloning als blijkt dat u de nieuwe klant heeft aangedragen.

Kortom, een gratis inloopmiddag voor vrijblijvend advies!