Nieuw: De Stargroup App!

Nieuw: De Stargroup App!

stargroupapp
Digitale communicatie

Kortgeleden schreven wij een artikel over de moderne media en technologieën. Tegenwoordig gaat het grootste deel van onze digitale communicatie via onze mobiele telefoon, en dit zal in de toekomst nog veel meer gaan worden! Omdat wij willen dat u altijd zo snel en eenvoudig mogelijk met ons kunt schakelen hebben wij ook een app laten ontwikkelen!

De Stargroup app is in de vertrouwde look-and-feel ingericht en dient als verlengstuk van onze persoonlijke en telefonische communicatie. Denk hierbij aan het uploaden van documenten, stellen van vragen, melden van schades etc.!

De app is er om u als relatie nog meer te ontzorgen. Wij willen dat de communicatie nog sneller gaat, het versturen van documenten nog eenvoudiger!

Nieuws

Naast de functies zoals omschreven kan in de app ook nieuws worden gelezen. U krijgt direct het belangrijke nieuws wat betrekking op u heeft in beeld! Tevens kunt u de oudere artikelen terugvinden in de app en deze delen met een kennis, of op een later tijdstip nog eens rustig nalezen.

Met de app kunnen we er ook een waarschuwing uitdoen. Bijvoorbeeld als er in (een deel van) Nederland ernstig onweer of hagel wordt verwacht kunnen wij u middels de app waarschuwen en tips geven om schade te voorkomen of te verhelpen.

Downloaden

De app is te downloaden via de App store en de Play Store. Uiteraard willen wij dat de app zoveel mogelijk wordt gedownload! Dat maakt het voor u en voor ons gemakkelijker en sneller communiceren!

Door de app te downloaden maakt u kans op een leuke prijs ter waarde van € 100,-! Download daarom nu de app en vul uw gegevens in onder het kopje ‘Contact’.