Kunnen wij u helpen om een passende zorgverzekering te kiezen voor 2019?

Alle premies en voorwaarden voor 2019 zijn bekend gemaakt door de zorgverzekeraars. Wat houdt dit in voor u? De premie is omhoog gegaan en ook de voorwaarden zijn op verschillende punten aangepast. Passen de voorwaarden nog wel bij uw situatie en betaalt u niet teveel premie?

Het aanbod is erg groot en alle verzekeraars komen met mooie premies om u over te halen om bij hun de zorgverzekering af te sluiten, maar is dit wel de juiste zorgverzekering voor u?

Een voorbeeld:
U woont in het zuiden van het land en de verzekeraar die u een “scherpe” premie aanbiedt zit in het noorden en heeft alleen maar afspraken met ziekenhuizen bij hun in de regio. Wat houdt dit in voor u?
U betaalt een lage premie voor de basisverzekering, dit is een naturapolis. Wanneer u dan naar een ziekenhuis toe gaat bij u in de regio voor geplande zorg, dan krijgt u vaak maximaal 80% van de ziekenhuisrekening betaalt, het resterende deel zal u dan zelf moeten betalen.

Het premievoordeel is leuk, maar u loopt ook een groot financieel risico van mogelijk duizenden euro’s. Is dit het premievoordeel waard?

Het vergelijken en kiezen van een passende zorgverzekering is erg lastig. Wij willen u hier graag bij helpen en deze vergelijking voor u maken. Samen met u bespreken we welke dekking u wilt hebben/nodig hebt. Daarbij kijken wij ook naar wat de vergoeding is en of de vergoeding opweegt tegen de premie die u voor dat pakket moet betalen. Soms is het interessanter om namelijk een ander pakket te kiezen en zo premie te besparen.

Wilt u dat wij een vergelijking voor u maken? Stuurt u dan scan of foto van uw huidige zorgpolis naar ons per e-mail naar info@stargroup.nl of app een foto naar telnr 0630936543. Wij nemen dan contact met u op om de wensen door te spreken en dan kunnen wij voor u aan de slag.