Is de zorgverzekering voor u en uw kinderen up to date?

Is de zorgverzekering voor u en uw kinderen up to date?

stargroup1102171

De voordeligste zorgverzekering is niet per definitie voor iedereen de beste zorgverzekering. Want de behoefte aan zorg verschilt van mens tot mens. Stargroup  zorgt ervoor dat u een betaalbare zorgverzekering vindt die de zorg dekt die u nodig heeft.

Wat is standaard verzekerd?

Wat vanuit de basisverzekering wordt vergoed zijn vooral kosten voor de huisarts, medisch specialisten, psychologische hulp, verloskundigen, ziekenhuisopname, wijkverpleging, kraamhulp, medicijnen en hulpmiddelen. De basisverzekering kent verder een beperkte vergoeding voor bepaalde medische zorg. Fysiotherapie bijvoorbeeld, dit zal verzekerd zijn met een aanvullende dekking. Of orthodontie voor uw kinderen? Hier is  per persoon een tanddekking voor nodig.

Veel verschillende pakketten

De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Verzekeraars mogen ieder wel zelf de premie van hun basisverzekering bepalen, maar kunnen de inhoud dus niet veranderen. Wel bieden ze voor zorg die niet in de basispolis zit, aanvullende verzekeringen. Hierin vindt u bijvoorbeeld vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, tandartskosten of fysiotherapie. Er zijn heel veel verschillende aanvullende verzekeringen. De samenstelling van de pakketten en de mate waarin zorg daarin vergoed wordt, verschilt behoorlijk van verzekeraar toe verzekeraar. En bij dezelfde verzekeraar van pakket tot pakket.

Alleen basis of liever meer?

Of u nu voldoende heeft aan de basisverzekeringen of meer zekerheid wenst en kiest voor een aanvullende verzekering, u kunt altijd bij ons terecht voor een goed advies. Wij zoeken graag voor u uit welke verzekering het beste aansluit op uw wensen.