Hypotheekrente berekenen op de Stargroup website!

Hypotheekrente berekenen op de Stargroup website!

rentewidgetstargroup
Rente berekenen

Sinds eind februari is het mogelijk om op onze website de laagste rente te berekenen voor een hypotheek. U kunt hierdoor snel en eenvoudig zien welke bank op dit moment de laagste rente bied. Ook kunt u via deze pagina direct een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Invullen

Op de pagina www.stargroup.nl/diensten/hypotheek maakt u als eerste een keuze tussen diverse soorten hypotheken. Nog nooit een hypotheek gehad? Kies dan annuïteiten. Heeft u het afgelopen jaar een hypotheek gehad? Dan kunt u in aanmerking komen voor een aflosvrij gedeelte in uw hypotheek. Om exact te weten hoeveel u aflosvrij mag lenen kunt u het beste contact opnemen met één van onze adviseurs. Hierna vult u de koopsom van de woning in, dit is het bedrag waarvoor u de woning koopt. Hieronder kunt u kiezen tot welk bedrag u een hypotheek wilt. U mag maximaal 100% van de marktwaarde van de woning financieren in een standaard hypotheek.
 
Dan krijgt u de keuze om een vinkje te zetten bij ‘NHG’, dit kan voor een financiering tot € 265.000,-. De toegevoegde waarde van financieren met NHG leggen wij u graag in een gesprek uit. Wel kunt u direct al zien dat lenen met NHG voordeliger is dan zonder NHG.

Energiezuinig wonen

Soms komt het voor dat u een aangrijpende verbouwing wilt doorvoeren aan de woning om deze milieuvriendelijker of energiezuiniger te maken. Denk aan bijvoorbeeld zonnepanelen of spouwmuurisolatie. In deze gevallen mag er tot 106% van de marktwaarde van de woning worden gefinancierd. Omdat hier best een aantal voorwaarden voor gelden is deze optie niet meegenomen in de rentewidget.

Contact

Bevalt de uitkomst van de rentewidget u? En nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via de website, of bel naar 0318- 67 27 67. Onze adviseurs kijken graag naar de mogelijkheden met u!

(U kunt aan de uitkomst van de berekening geen waarde ontlenen. Stargroup B.V. is voor de data afhankelijk voor de software van derden.)