Het kampioenschap van Ede, voetbaltoernooi voor SCA1!

Het kampioenschap van Ede, voetbaltoernooi voor SCA1!

 

 


Op 18 juni 2016 strijdt een aantal E- en F-jeugdteams van voetbalverenigingen in de gemeente Ede om het officieuze kampioenschap van Ede. Het toernooi, dat plaatsvindt op de velden van KSV Fortissimo, is gelinkt aan de actie voor het onderzoek naar een medicijn tegen de hersenziekte SCA-1.

Het kampioenschap van Ede
20 teams nemen deel aan het toernooi. Zij zijn ingedeeld in 3 E-poules en 2 F-poules van elk 4 teams. In de poule speelt elk team twee keer tegen elkaar in wedstrijdjes van 12 minuten. Er worden geen kruisfinales gespeeld. Elk team speelt dus in totaal 6 wedstrijden.

Hersenziekte SCA-1
SCA-1 is een erfelijke hersenziekte, die de kleine hersenen aantast. Mensen die getroffen zijn door deze ziekte weten dat ze per dag slechter zullen lopen en moeilijker zullen praten en slikken. Daarnaast worden de bewegingen van armen, handen en ogen steeds moeilijker te sturen. De ziekte leidt tot complete immobiliteit en vroegtijdig overlijden. Tot nu toe is er geen behandeling mogelijk. Ook in Ede zijn er mensen die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden of een reële kans hebben deze te krijgen.

Maar nu is er hoop! Hoop dankzij het onderzoek dat gestart gaat worden door het Leids Universitair Medisch Centrum.

Om het onderzoek naar een medicijn tegen SCA-1 te kunnen starten was in eerste instantie 150.000 euro nodig. Door diverse acties is dat bedrag al ingezameld. Voor de vervolgfase van het onderzoek is nog 60.000 euro nodig. Ook dat bedrag komt al in zicht! Dit voetbaltoernooi vormt de afsluiting van alle acties, die in het hele land zijn gehouden.

Kijk voor meer informatie over de ziekte en alle acties op http://hersenziekte-sca1.nl.

Stargroup en Nh1816
Als uw verzekeringsadviseur vinden wij het belangrijk betrokken te zijn bij onze gemeenschap en mogelijk een steuntje in de rug te kunnen geven aan mensen die dit nodig hebben. We steunen daarom samen met Nh1816 Verzekeringen Het kampioenschap van Ede voetbaltoernooi voor SCA-1.

Onze partner in verzekeringen Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar in Oudkarspel. Kenmerkend voor een coöperatie is, dat deze geen aandeelhouders heeft. Van de winst die Nh1816 realiseert, geeft ze graag een deel terug aan de samenleving, zoals bij dit sympathieke evenement.

Wij nodigen u uit!
U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen tijdens ´Het kampioenschap van Ede'.

Programma:
09.50 uur Opening toernooi, gevolgd door de officiële aftrap.
10.00 uur Start wedstrijden
14.00 uur Afsluiting toernooi, prijsuitreiking en bekendmaking opbrengst

Meer informatie over 'Het kampioenschap van Ede' vindt u op de website. Met ons kantoor zijn wij goed vertegenwoordigd op zaterdag 18 juni en wij ontmoeten u graag daar.

P.s. wij zijn verhuisd naar de overzijde van de straat. U bent van harte welkom om ons vanaf nu op Stationsweg 44 in Ede te komen bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Het team van

 

Stargroup

 

 

 

Stationsweg 44 | 6711 PS EDE
Postbus 8250 | 6710 AG EDE

Tel: 0318 - 67 27 67
info@stargroup.nl


www.stargroup.nl

Stargroup Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg Nh1816 op: