Gratis vergelijking zorgverzekering 2019

Heeft u al een keuze gemaakt voor uw zorgverzekering in 2019?

 

Nog maar 2 weken te gaan dan is 2018 alweer om. Als u nog wilt overstappen naar een andere zorgverzekeraar of een vergelijking wilt hebben dan hebben we nog maar heel even de tijd.

Wilt u overstappen naar een andere zorgverzekeraar dan moet u voor 31 december 2018 uw zorgverzekering hebben beëindigd. We hebben dan nog de maand januari om een nieuwe zorgverzekering te regelen.

Wij vinden het belangrijk dat een zorgverzekering aansluit bij uw wensen en dat deze past bij uw situatie. Want waarom teveel premie betalen voor een minimaal hogere vergoeding welke niet opweegt tegen de hoogte van de premie? Zonde toch?

Ondanks dat het einde van het jaar nadert kunnen wij nog steeds voor u aan de slag. Wilt u dat wij een gratis vergelijking voor u maken? Stuurt u dan een scan of foto van uw huidige zorgpolis naar ons per e-mail naar info@stargroup.nlof app een foto naar telefoon nummer: 0630936543. Wij nemen dan contact met u op om de wensen door te spreken en dan kunnen wij voor u aan de slag. Doet u dit wel uiterlijk donderdag 20 december!


U kunt ons ook bellen op 0318-672767.