Feestmaand is Inbraakmaand

Schade & Schadepreventie

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

 

Kan Stargroup B.V. mij ook helpen met (diefstal)preventie?

Voorkomen is beter dan verzekeren. Uiteraard is het goed dat u uw waardevolle spullen in huis goed verzekerd tegen diefstal of brand. Maar als we kunnen voorkomen dat er wordt ingebroken is dat een veel veiliger gedachte!

Onze adviseurs kunnen u bij aanvang óf tijdens de looptijd van de verzekering wijzen op de favoriete manieren van inbrekers om binnen te komen. Of te laten zien waar bij u in de woning de grootste kans is op het ontstaan van brand. Zo kunt u eenvoudig maatregelen treffen die hopelijk voorkomen dat u een impactvolle schade lijdt.

Door middel van onze Facebook, Instagram & LinkedIn houden we u op de hoogte van actualiteiten. Is er een inbrekersgolf? Of een nieuwe inbrekerstruc? Dan delen we die met u. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

Mocht er onverhoopt toch worden ingebroken dan kan een aangesloten hersteller zelfs `s nachts een ruit vervangen of veilige noodoplossing aanleggen. Diezelfde dag neemt een adviseur met u de stappen door, van aangifte doen tot schademelding. Zo wordt u geholpen om de vervelende gebeurtenis zo snel mogelijk af te sluiten.

Volg ons daarom ook op Facebook & Instagram en download de app. Zo blijft u op de hoogte en kunnen we hopelijk voorkomen dat er ook bij u wordt ingebroken!