Een hypotheek voor ondernemers

U zult het als ondernemer wellicht wel eens meegemaakt hebben, mensen die tegen u zeggen dat men als (startend) ondernemer geen hypotheek meer kunt krijgen, of dat het gevaarlijk is om te ondernemen als u een hypotheek hebt.

Het is inderdaad zo dat u niet dezelfde rechten hebt op een WW-uitkering of loondoorbetaling bij ziekte, u bent nu tenslotte zelf verantwoordelijk om dit te regelen. Maar dat betekent zeker niet dat u geen hypotheek kunt krijgen. Want als u goed bent in uw vak, u haalt voldoende opdrachten binnen om aan het werk te blijven én u kunt met behulp van een boekhouder of accountant een prognose overleggen voor het komende jaar, dan zijn er zeker mogelijkheden!

Bij Stargroup B.V. kijken we niet hoelang u al zelfstandig bent, maar hoeveel potentie u hebt. Want laten we eerlijk zijn, iemand die 3 jaar zelfstandig is hoeft niet per se een betere vakman te zijn of meer te verdienen. Daarom bekijken we elke situatie apart. Maar, we zullen ook eerlijk tegen u zijn als het nog niet verstandig is om een hypotheek aan te gaan. Want als blijkt dat u over 3 jaar de hypotheek niet kunt betalen zult u erger teleurgesteld zijn dan als wij u nu eerlijk vertellen dat het beter is om nog één of meerdere jaren te wachten.

Als we eenmaal een gesprek hebben gehad en het blijkt mogelijk om een hypotheek aan te gaan zullen wij de best passende bank voor u uitkiezen. Bij deze bank onderbouwen wij onze en uw mening waarom u wel degelijk een huis kunt kopen. Zo kan het goed zijn dat u al na één of anderhalf jaar zelfstandig zijn het huis van uw dromen kunt kopen.

Meer informatie
Op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie en het leven als ondernemer? Neem dan contact met ons op.