Een huis kopen en direct verhuren? Dat kan!

Een huis kopen en direct verhuren? Dat kan!

verhuurhypotheek

Sparen op de traditionele wijze kost anno 2018 geld in plaats van dat het geld oplevert. Om toch rendement te halen op het zuurverdiende spaargeld wat u heeft is er sinds kort een interessante variant bijgekomen.

Tot voor kort was het niet of nauwelijks mogelijk om met een beetje eigen vermogen een tweede woning aan te schaffen voor de verhuur. Banken kwamen met hoge rentepercentages of stelden een hoge eigen inbreng verplicht waardoor de kans om rendement te halen al vrij snel nihil werd.

Nieuw

Sinds kort is er een nieuwe variant op de reeds bestaande hypotheken in de markt gezet, speciaal ontwikkeld voor mensen met spaargeld die willen investeren in vastgoed. Nog steeds is er eigen inbreng noodzakelijk om een tweede of derde huis te kunnen kopen, echter is het makkelijker en aantrekkelijker geworden.

Samen met één van onze adviseurs kan uw situatie bekeken worden en kan worden doorgerekend of het voor u interessant is om een huis erbij te kopen voor in de verhuur.

Heeft u er wel eens over nagedacht om op deze wijze voor bijvoorbeeld uw kinderen een huis te kopen? Zo hebben zij de mogelijkheid om in een (mooie) woning te wonen, en haalt u een leuk rendement over uw spaargeld!

Informatie, of een afspraak? Neem contact op met één van onze adviseurs via www.stargroup.nl of 0318- 67 27 67. U kunt ook op zaterdag 7 april binnenlopen tijdens de NVM- Open Huizen Dag, onze adviseurs zijn vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur aanwezig om u te voorzien van informatie!