Dromen, wensen & sparen

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:

Sparen voor later.

Wist u dat u ook bij Stargroup B.V. terecht kunt met vragen over sparen voor de toekomst? Hier leest u wat wij op het gebied van Financial Planning voor u kunnen betekenen:

Wilt u uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een bankrekening geven met daarop een leuk saldo? Of de studie betalen? Of denkt u na over een wereldreis zodra u met pensioen gaat? Misschien wilt u uw kleinkinderen wel een extraatje geven op een bepaalde leeftijd. Zomaar wat wensen die u kunt hebben voor de toekomst.

Maar hoe realistisch zijn deze doelen, en hoeveel moet er dan daadwerkelijk gespaard gaan worden? Past het wel met het betalen van de hypotheek, en hoe gaat het met het inkomen als u straks met pensioen gaat? Blijft er geld over om te genieten?

Al deze vragen nemen wij met u door, vanaf het heden tot het moment dat u deze wensen hoopt te realiseren. Zo maken we samen met u als het ware een financieel stappenplan voor de toekomst. Uiteraard zijn er onvoorziene zaken waar het soms moeilijk mee rekenen is als ontslag, een ongeluk of overlijden. Maar ook voor deze risico`s zijn er oplossingen die u en uw nabestaanden de ruimte geven om uw wensen te realiseren.

Wilt u ook eens vrijblijvend zo`n gesprek aangaan met één van onze adviseurs? Neem dan eens contact met ons op!