De handleiding van onze eigen Stargroup app

De handleiding van onze eigen Stargroup app

appstargroup250

Omdat wij willen dat u altijd zo snel en eenvoudig mogelijk met ons kunt schakelen hebben wij ook een eigen app laten ontwikkelen!

De Stargroup app is in de vertrouwde look-and-feel ingericht en dient als verlengstuk van onze persoonlijke en telefonische communicatie. Denk hierbij aan het uploaden van documenten, stellen van vragen, melden van schades etc.

De app is er om u als relatie nog meer te ontzorgen. Wij willen dat de communicatie nog sneller gaat, het versturen van documenten nog eenvoudiger.

Graag nemen wij u mee in onze app. Hieronder leggen we graag beknopt uit wat de functies in de app zijn:

Welkom:

Hier vindt u een korte introductie over ons kantoor.

Team:

Hier stellen alle collega`s zich persoonlijk voor! U kunt hier ook de rechtstreekse mailadressen vinden van ons team.

Contact:

Hier vindt u adres, telefoonnummer, website en whatsapp. Tevens heeft u hier de mogelijkheid de routebijschrijving naar ons kantoor te downloaden

Diensten:

Een uitleg over 9 verschillende diensten waar wij door de loop der jaren een grote hoeveelheid ervaring mee hebben opgedaan. U leest een korte uitleg over het onderwerp en kunt middels formulier contact met ons opnemen.

Bij Woningaanbod vindt u woningen van een aantal gerenommeerde regionale makelaars waarmee wij samenwerken.

Bij Herstellers vindt u bedrijven die u kunt inschakelen voor ruitvervanging, schilderreparatie of herstellen van elektronica danwel herstel/reparatie van woningen of delen ervan bij een calamiteit.

Schade melden:

Misschien wel de belangrijkste functie van de app. U kunt hier diverse soorten schades melden. Tevens vindt u hier de functie om extra foto`s of documenten te uploaden naar ons.

Afspraak maken:

Hier kunt u in verschillende categorieën een afspraak inplannen met één van onze collega`s. Zodra wij dit verzoek hebben ontvangen zullen wij de afspraak aan u bevestigen.

Wijzigingen:

Onder deze knop kunt een aantal verschillende wijzigingen doorgeven. Denk aan wijzigingen in de thuissituatie, een geboorte, adreswijziging of het verkrijgen van bijvoorbeeld een andere auto of tweede motorvoertuig.

Nieuws:

Op zowel particulier als zakelijk gebied wordt hier regelmatig nieuws aangeboden. Ook gaat er in geval van dreiging (weer, brand, rook, etc.) een pushbericht uit naar uw app om u te waarschuwen.

Formulieren:

U vindt hier diverse veelgebruikte formulieren uit onze branche. Ook kunt u hier via een formulier eenvoudig een kortlopende reisverzekering afsluiten of u elders lopende polis via Stargroup onderbrengen.

Mijn Stargroup:

Nu is deze functie nog in ontwikkeling, later is het mogelijk om hier uw polissen in te zien. We werken hier hard aan!

Handige telefoonnummers:

Belangrijk om bij u te hebben als u met vakantie bent of om andere reden reist ! Hier vindt u alle telefoonnummers van reisverzekeraars, banken en telecomproviders. Noodzakelijk bij diefstal, verlies of ongeval waar ook ter wereld.

Social Media:

Een directe verwijzing naar Facebook en Twitter van Stargroup

Digitaal melden:

Deze functie is bedoeld om een autoschadeformulier te vervangen. Alle gegevens kunnen hierin worden verwerkt maar het vervangt nog niet het papieren exemplaar. Hier wordt hard aan gewerkt.

Downloads:

Hier vindt u onze opdrachtbevestigingen voor te leveren diensten. Tevens diverse formulieren die in PDF-formaat te downloaden zijn.

Website:

Directe doorverwijzing naar de website van Stargroup.