Besparen op energiekosten en klaar voor de nieuwe wetgeving?

Besparen op energiekosten en klaar voor de nieuwe wetgeving?

stargroupenergie

In 2013 heeft Nederland samen met een aantal andere landen besloten dat er minder energie verbruikt moet worden om de schadelijke effecten voor het milieu te beperken. Deze Wet Milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen vijf jaar terugverdiend worden.

Opvolging

Op dit moment worden er door de overheid tientallen controleurs opgeleid die bedrijven in heel Nederland bezoeken en controleren. De overheid zal vanaf 2020 ook daadwerkelijk boetes gaan opleggen aan u als u niet voldoet aan de gestelde energiebesparende maatregelen. Welke maatregelen dat voor u zijn leest u hier. Per sector zijn er dus door de overheid maatregelen vastgesteld die u verplicht moet uitvoeren.

Wat nu?

Hit Energy biedt u de kans om op een eenvoudige en overzichtelijke manier te gaan voldoen aan de gestelde eisen. Een medewerker van het bedrijf bezoekt uw bedrijf en brengt letterlijk elke mogelijke besparing in beeld. Door dit in een digitale omgeving aan u terug te koppelen heeft u zowel inzicht in de mogelijke besparingen als een overzicht van de verplichte besparingen die u kunt realiseren.

Voordeel

Daarnaast neemt Hit Energy de inkoop voor u uit handen. Door op slimme wijze de inkoop te verspreiden over diverse momenten per jaar kan er ook een aanzienlijk voordeel behaald worden op de maandelijkse lasten.

Maar waarom Stargroup?

Wellicht dat deze combinatie vraagtekens bij u oproept, dat kunnen wij ons voorstellen! Al jaren zijn wij voor de MKB en kleine ondernemer dé adviseur op het gebied van verzekeringen.

Daarom is de keuze eigenlijk erg logisch, naast dat we uw aanspreekpunt zijn voor vragen over verzekeringen, maken wij u ook graag attent op (ingrijpende) wetswijzigingen die voor u van invloed zijn. Zo kunt u direct een aanzienlijke besparing realiseren én weten dat u op tijd bent om de diverse ingrijpende wetswijzigingen - Wet Milieubeheer 2020 - voor te zijn. Tevens krijgt u advies energiebesparende maatregelen binnen uw bedrijf, waardoor het mes aan 2 kanten snijdt.

Contact opnemen met één van onze adviseurs? Dat kan telefonisch via 0318 – 67 27 67 of via de mail naar info@stargroup.nl of download onze Stargroup BV app via app store of google play.