Nieuws

Stargroup Open Succesvol!

Afgelopen vrijdag 14 juni vond onder werkelijk ideale condities het 1e Stargroup Open plaats. Op de mooie Edese Golf Club Papendal werd een 18 holes shotgun Texas scramble wedstrijd gelopen voor relaties en prospects van ons kantoor. Prachtig weer en een goedgemutst gezelschap begonnen die middag vol enthousiasme aan de 18 holes. Uiteindelijk na ruim 4 uur kwam er een winnaar uit de spreekwoordelijke bus. De flight met de heren Werkman, van Angeren en Platschorre gingen met de 1e prijs, een fijne fles wijn en de mega wisselbokaal aan de haal, die zij volgend jaar mogen verdedigen.
Lees meer

Tips voor een stressvrije vakantie

Even uw zakelijke mail checken en op reageren. Of een kort telefoontje plegen naar het werk. Het is vakantie, maar het werk heeft u nog steeds in de greep. Uw vakantie is bedoeld om bij te tanken en niet om een burn-out te kweken. Vijf tips voor een ongestoorde vakantie.
Lees meer

Dit moet u weten over vakantiekrachten

U en uw medewerkers zijn toe aan een welverdiende vakantie. Toch is het belangrijk dat niet alle ervaren krachten tegelijkertijd hun vakantiekoffers pakken. Als aanvulling kunt u vakantiekrachten inzetten om uw bedrijf draaiende te houden. Wat mag wel en wat mag niet? De examens of proefwerkweken zijn nauwelijks achter de rug of u krijgt ongetwijfeld al vragen over een vakantiebaantje. Want voor een reisje naar de Spaanse Costa Blanca of de Griekse zon moet eerst gewerkt worden.
Lees meer

Overlijden: wat gebeurt er met uw bedrijf?

U bent de drijvende kracht achter uw onderneming. Met veel passie en ambitie gaat u dagelijks aan de slag. Maar wat als u komt te overlijden? Wat gebeurt er dan met uw bedrijf? Hoe zit het met de financiële afwikkeling? We zetten het voor uw familie op een rij! De eerste vraag die wordt gesteld als een ondernemer overlijdt is: wie wordt eigenaar van het bedrijf. Het antwoord is afhankelijk van uw ondernemingsvorm. Dat kan variëren van een eenmanszaak, maatschap, vof tot en met een (flex) besloten vennootschap.
Lees meer

Zakelijke verzekering van uw auto

Een auto van de zaak. Voor veel ondernemers is het een absolute must. Hoe komt u anders bij uw klanten? En hoe bezorgt u de bestelde producten? Vaak gebeurt dit ook met een auto of bestelbus van de zaak. Welke zakelijke autoverzekeringen is dan geschikt? Bij het afsluiten van een autoverzekering vraagt een verzekeraar naar het gebruik van de auto: is het privé of zakelijk? Waarschijnlijk rijdt u met de bedrijfsauto meer zakelijke- dan privékilometers. In de meeste gevallen ligt de premie voor een zakelijke autoverzekering daarom hoger vergeleken met een particuliere verzekering.
Lees meer

Een huis kopen in 2019?

Hoe verstandig is het om nu een woning kopen? Uit cijfers van het CBS blijkt dat de gemiddelde woningprijs in maart 2019 bóven de drie ton uitkomt. Dan rijst automatisch de vraag: is het verstandig om nu een woning te kopen? Als je om emotionele of praktische redenen overweegt nu een huis te kopen is dat nog steeds een prima beslissing. Wanneer je een huis koopt om er snel geld mee te verdienen is de kans echter groot dat je bedrogen uitkomt. Redenen die meewegen in de aankoop van een woning zijn onder andere de nog steeds stijgende huizenprijs, volgend jaar zijn de huizenprijzen nog eens 4 tot 6 procent duurder in regio Ede. Maar ook als praktische oorzaken (bijv.
Lees meer

Belangrijke wijzigingen per 1 juli

Al fietsend een appje versturen of bellen dat u iets later bent? Met uw smartphone in de hand al navigerend op zoek naar uw bestemming? Vanaf 1 juli is het verboden! Vanaf die datum zijn er overigens nog meer belangrijke wijzigingen. Wilt u weten welke? Een boete van 95 euro (exclusief 9 euro administratiekosten). Dat is de hoogte van de boete als u tijdens het fietsen uw mobiele telefoon in de hand houdt. Het appen, navigeren of het uitzoeken van muziek op de fiets mag dus na 1 juli niet meer. Dit verbod geldt voor alle mobiele elektronische apparaten voor communicatie- en informatieverwerking.
Lees meer

Een goede dag? Met deze tips komt u een heel eind.

Dit is niet mijn dag! Hoe vaak hoort u die uitdrukking niet? Meestal klopt het, maar uw dag had ook heel anders kunnen verlopen. Met onze tips begint u de dag fris, fruitig en vol energie. Ofwel: dé ingrediënten voor een productieve dag. Zie onze tips als een handreiking en doe er uw voordeel mee. Bijvoorbeeld zo’n snooze-knop op uw smartphone: is dat ‘nog even kunnen omdraaien’ eigenlijk wel een goed begin van de dag? Met een koude start staat uw brein immers meteen op scherp.
Lees meer

Samenwonen: wat moet je vastleggen?

Woon je samen of ga je binnenkort samenwonen? Dan is het slim om je relatie officieel vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap. Samenwonen heeft gevolgen voor je financiële situatie. Jullie voeren immers samen een huishouden en maken kosten voor het huis, energie, lokale belastingen en de dagelijkse boodschappen. Maar als je niet vastlegt dat je samenwoont, verandert er voor de wet niets aan jullie status. Juridisch gezien blijven jullie alleenstaanden.
Lees meer

Uw schadevrije jaren: Hoe werkt het?

U snijdt een bocht net iets te scherp aan en raakt een paaltje. Of u dacht bij het achteruitrijden iets meer ruimte te hebben, maar raakte toch de geparkeerde auto van uw buurman. Het claimen van autoschade bij uw verzekeraar heeft invloed op uw premie. Hoe werkt dat precies? No-claimkorting, schadevrije jaren en het bonus-malussysteem. Met deze begrippen krijgt u over het algemeen te maken als u autoschade heeft gereden of schade heeft veroorzaakt.
Lees meer
Getoond 1–10 van 2441234567...2425