Nieuws

Voorkom stress

Ondernemer is zeker geen 9-tot-5-baan. Sterker nog: ondernemen is een levensstijl, maar wel een heel drukke. Met een volle agenda en het hollen van afspraak naar afspraak ligt stress op de loer. Of erger: een burn-out. Herken stress en doe er wat aan! Hoe? De Dikke Van Dale omschrijft stress als een ‘aanhoudende geestelijke druk’.
Lees meer

Online reviews: wat moet u wel of juist niet doen?

Online reviews zijn belangrijk voor uw bedrijf. Goede beoordelingen zijn immers goed voor de vindbaarheid, traffic naar de website en uw omzet. Maar er is ook een keerzijde aan reviews. Vertrouwt ú louter lovende recensies? Nee, toch? We zetten de tips-and-tricks over reviews op een rij. Bedrijven en ondernemers willen zoveel mogelijk informatie over hun klanten verzamelen om ze zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
Lees meer

Komt uw lijfrente vrij?

Een lijfrenteverzekering was een tijd lang een fiscaal aantrekkelijke en populaire verzekering om als ondernemer het pensioen te regelen. Mogelijk komt het verzekerde bedrag binnenkort vrij. Welke mogelijkheden zijn er dan? We zetten ze voor u op een rij. Als zelfstandig ondernemer bouwt u niet automatisch een pensioen op. Wilt u een aanvulling op de AOW-uitkering, dan moet u dat zelf regelen.
Lees meer

Failliet na brand?

U moet er niet aan denken. Een grote brand legt uw bedrijf volledig in de as. Alles wat u in een paar jaar tijd heeft opgebouwd is in één klap weg. Een goede brandverzekering is dan ook van levensbelang, maar heeft u ook de juiste dekkingen die passen bij uw soort bedrijf? Bijna wekelijks wordt een bedrijf getroffen door een brand. Dat varieert van een kleine brand tot een grote uitslaande brand.
Lees meer

Het verzuim van uw medewerkers verzekeren?

Feiten over verzuim van medewerkers Wist u dat….. zodra een medewerker ziek wordt dit al snel ongeveer €200,- per dag kost? Is de werknemer langer ziek dan komen hier nog extra kosten bij (denk hierbij aan overwerk, inhuren van nieuwe medewerkers, kosten van de arbodienst, begeleiding en re-integratie) het gemiddelde verzuimpercentage in Nederland rond de 5% is? van het gemiddelde verzuimpercentage 50% langer dan een maand ziek is? medewerkers die zich ziek melden gemiddeld 20 dagen per jaar ziek zijn? Kortom een zieke medewerker is hartstikke vervelend voor de medewerker en zijn/haar omgeving zelf en kost u als werkgever veel geld. Deze kosten kan u voor een groot deel ondervangen door een goed passende verzuimverzekering en casemanagement/arbodienst. Op deze manier kunnen we samen met de medewerker er voor zorgen dat er snel een goede en professionele begeleiding komt en ondersteuning biedt voor zowel de zieke medewerker als de werkgever.
Lees meer

Smartphone verzekerd?

Hoeveel mensen kent u met een smartphone waarvan bijvoorbeeld het scherm kapot is? Door het intensieve gebruik neemt de kans op een ongelukje of beschadiging flink toe. Welke schade aan uw smartphone wordt door uw verzekeraar vergoed? Het is een optelsom. Door de populariteit en onmisbaarheid van de smartphone heeft bijna iedereen een dergelijke apparaat op zak. Handig en snel communiceren is de trend, maar daardoor neemt ook de kans op een ongelukje of beschadiging flink toe.   Schade aan uw smartphone of tablet kan onder de inboedelverzekering vallen.
Lees meer

Prinsjesdag 2018

De derde dinsdag in september. Behalve het voorlezen van de troonrede door Koning Willem-Alexander presenteert Wopke Hoekstra, minister van Financiën, de Miljoenennota. In de begroting voor het komende jaar staan de maatregelen die het kabinet Rutte III in petto heeft. Wat betekent dit voor u? We zetten de belangrijkste besluiten van het kabinet op een rij. Uit de Miljoenennota selecteerden we de belangrijkste wijzigingen op financieel gebied.
Lees meer

Zo houdt u een digitale crimineel buiten de deur.

Wachtwoorden met bijvoorbeeld de namen van uw kinderen of uw eigen naam zijn voor een digitale crimineel een koud kunstje om te hacken. Bijna dagelijks verschaffen hackers zich toegang tot een computersysteem. Dit is met een kleine handeling te voorkomen. Welke? Het laatste wat u wilt is dat een digitale crimineel met uw betaalgegevens, familiefoto’s, e-mails of persoonlijke documenten aan de haal gaat. Met een sterk wachtwoord heeft u al een stevig slot op de deur.
Lees meer

Hypotheek voor senioren? Dit is wat u moet weten

Geldverstrekkers gaan niet over één nacht ijs als het gaat om het afsluiten of verhogen van een hypotheek voor senioren. Vaak gelden er strengere inkomenseisen, maar gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden voor 57-plussers. Dit is wat u moet weten. Een senior heeft andere woonwensen vergeleken met een jong stel dat net hun eerste woning heeft gekocht. Zo is er bij ouderen aandacht voor het levensbestendig maken van de huidige woning, het verhuizen naar een gelijkvloers optrekje of het alvast benutten van de overwaarde als aanvulling op het pensioen.
Lees meer

Pas op voor té dure autoverzekering

Heeft u een auto, dan bent u verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Die zijn er in vele soorten en maten, maar er hangt soms ook een stevig prijskaartje aan. Waar moet u opletten bij de huidige of nieuwe autoverzekering? De belangrijkste zaken op een rij. Hoe verleidelijk is het om een autoverzekering af te sluiten bij de dealer waar u zojuist een nieuwe auto heeft gekocht? Gemak dient immers de mens. Toch blijkt uit onderzoek dat u in de praktijk veel duurder uit bent.
Lees meer
Getoond 1–10 van 1671234567...1617