Nieuws

Waarom kies je voor een tussenpersoon?

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week: Waarom kies je in dit digitale tijdperk nog voor een tussenpersoon? Je kunt al jaren zelf je verzekeringen online regelen en vergelijken, de banken sluiten al hun fysieke kantoren en zelfs de hypotheek kan (deels) digitaal geregeld worden. Waarom zou je nu nog kiezen voor een tussenpersoon die voor jou de hypotheek en verzekeringen regelt? Wij geven je 3 redenen: We doen jouw werk.
Lees meer

Fijne feestdagen!

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Wij wensen u fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en alle goeds voor het nieuwe jaar!
Lees meer

Inbrekers buiten de deur houden doe je zo!

Bij feestdagen denk je waarschijnlijk eerder aan kerstdiners, vuurwerk en oliebollen dan aan inbrekers. Maar de inbrekers denken wel aan jou: volgens de politie zijn er op Eerste en Tweede Kerstdag twee keer zo veel inbraken als gewoonlijk, en met Oud en Nieuw zelfs drie keer zo veel. Hoe houd je dieven buiten de deur terwijl je aan de kalkoen zit bij je familie of vuurpijlen afsteekt bij vrienden? Het helpt om te weten hoe een inbreker te werk gaat. licht, lawaai en woningen die veel moeite en tijd kostten om binnen te komen zijn een groot risico voor een inbreker. Een inbreker wil zo snel mogelijk naar binnen, scoren en weer weg.
Lees meer

Dekking bij smartphone schade

Dekking bij smartphone schade De smartphone is voor veel mensen van ‘levensbelang’. Even snel iets opzoeken, een afspraak in de agenda zetten of een rekening betalen. Met een paar swipebewegingen is het zo gepiept. Maar wat als de telefoon uit uw handen valt? Dekt uw verzekering deze schade? Een smartphone is immens populair en wordt intensief gebruikt. Kijk maar eens om u heen.
Lees meer

Besparen door oversluiten

Besparen door oversluiten Met uw geliefde een droomreis maken? Het nieuwste model van uw favoriete automerk aanschaffen? Of een nieuwe tuin? Veel mensen sluiten daarvoor een (dure) lening of krediet af. Dat drukt flink op uw maandelijkse lasten. Het kan goedkoper! Hoe? Het is aanlokkelijk om dingen die het leven aangenaam maken te financieren. Soms is het echter ook nodig om een lening of krediet voor noodzakelijke zaken af te sluiten, bijvoorbeeld voor een nieuwe wasmachine, een auto of om een lekkend dak te repareren. De rentepercentages van dergelijke leningen zijn erg hoog.
Lees meer

Nieuwe hypotheekregels 2019

Nieuwe hypotheekregels 2019 Geen nieuw jaar zonder nieuwe hypotheekregels. Ook in 2019 wijzigt weer een aantal regels, bijvoorbeeld voor het maximale leenbedrag, de NHG-grens, hypotheekrenteaftrek en het eigenwoningforfait. Ook de schenkingsvrijstelling verandert. Wat betekent dat voor u? Het is ongetwijfeld de meest gestelde vraag tijdens het eerste adviesgesprek voor een hypotheek: Hoeveel kan ik maximaal lenen? De norm daarvoor blijft in 2019 gelijk aan die van dit jaar. Uitgaande van de verwachte loonstijging van 2,9 procent, dan is er voor alle inkomens een stijging van de maximale hypotheek mogelijk.
Lees meer

Feestmaand is Inbraakmaand

Schade & Schadepreventie Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week:   Kan Stargroup B.V.
Lees meer

Bent u wel goed verzekerd volgend jaar?

Heeft u een basisverzekering natura dan worden niet alle kosten betaald wanneer u naar een zorgverlener gaat die geen contract heeft met uw zorgverzekeraar. Hier loopt u dus een risico. De maand december wordt door de zorgverzekeraars en ziekenhuizen gebruikt om contracten af te sluiten. Als u een natura basisverzekering heeft loopt u hier een risico mee. Want wat als de zorgverzekeraar geen contract sluit met het ziekenhuis/zorgverlener bij u in de buurt? Dan zijn er 2 opties:1.
Lees meer

Startend ondernemer, wat verzekeren?

Elke week plaatst Stargroup B.V. in willekeurige volgorde een kleine update van de werkzaamheden die allemaal worden uitgevoerd door ons. Deze week: Een bedrijf starten? Wat moet je dan verzekeren? Je hebt besloten om een eigen onderneming te starten, en dat is spannend! Nu komt er ineens een heleboel op je af. Inschrijven Kamer van Koophandel, bankrekeningen openen, etc.
Lees meer

Kunnen wij u helpen om een passende zorgverzekering te kiezen voor 2019?

Alle premies en voorwaarden voor 2019 zijn bekend gemaakt door de zorgverzekeraars. Wat houdt dit in voor u? De premie is omhoog gegaan en ook de voorwaarden zijn op verschillende punten aangepast. Passen de voorwaarden nog wel bij uw situatie en betaalt u niet teveel premie? Het aanbod is erg groot en alle verzekeraars komen met mooie premies om u over te halen om bij hun de zorgverzekering af te sluiten, maar is dit wel de juiste zorgverzekering voor u? Een voorbeeld:U woont in het zuiden van het land en de verzekeraar die u een “scherpe” premie aanbiedt zit in het noorden en heeft alleen maar afspraken met ziekenhuizen bij hun in de regio. Wat houdt dit in voor u?U betaalt een lage premie voor de basisverzekering, dit is een naturapolis. Wanneer u dan naar een ziekenhuis toe gaat bij u in de regio voor geplande zorg, dan krijgt u vaak maximaal 80% van de ziekenhuisrekening betaalt, het resterende deel zal u dan zelf moeten betalen.
Lees meer
Getoond 1–10 van 2001234567...1920