Nieuws

Hypotheekrente berekenen op de Stargroup website!

Hypotheekrente berekenen op de Stargroup website! Rente berekenen Sinds eind februari is het mogelijk om op onze website de laagste rente te berekenen voor een hypotheek. U kunt hierdoor snel en eenvoudig zien welke bank op dit moment de laagste rente bied. Ook kunt u via deze pagina direct een afspraak maken met één van onze adviseurs. Invullen Op de pagina
Lees meer

Schade aan uw zonnepanelen?

Schade aan uw zonnepanelen? Het kan zomaar gebeuren. Bij een storm beschadigt een losvliegende dakpan of tak een van uw zonnepanelen. Maar wie dekt de schade als uw zonnepanelen zijn beschadigd? Is er verschil tussen een koop- of huurhuis?Veel mensen hebben tegenwoordig de wens om energieneutraal te wonen of te leven. Zonnepanelen kunnen daar een flinke bijdrage aan leveren. Op het dak van uw huis vangen ze de nodige zonuren en zetten die om in energie.
Lees meer

Weet u de verhouding tussen de waarde van uw woning en uw huidige hypotheekschuld?

Weet u de verhouding tussen de waarde van uw woning en uw huidige hypotheekschuld? Een vraag die u waarschijnlijk niet dagelijks bezig houdt. Dat hoeft gelukkig ook niet.Wellicht vraagt u zich af waarom wij die vraag dan toch stellen?! Banken maken bij het bepalen van uw hypotheekrente gebruik van de zogenoemde ‘schuldmarktwaarde verhouding’.  Deze verhouding gaat uit van de waarde van de woning ten opzichte van uw huidige hypotheekschuld. Aan de hand van deze verhouding berekenen zij een opslag op de hypotheekrente.
Lees meer

Meer bijtelling voor elektrische auto

Meer bijtelling voor elektrische auto Rijdt u een elektrische auto van de zaak dan gaat er de komende jaren het een en ander voor u veranderen. De bijtelling voor elektrische auto’s van de zaak stijgt in 2019. Wat gaat er voor u veranderen? Hoe is de bijtelling voor privégebruik van uw auto nu geregeld? Er zijn twee mogelijkheden: Alle auto’s die honderd procent elektrisch rijden (0 g/km CO2-uitstoot) vallen dit jaar nog in de bijtellingsregeling van vier procent. De eigenaren van een auto met een CO2-uitstoot van 1 gram of meer betalen 22 procent bijtelling. Op uw naam Het bijtellingspercentage staat voor vijf jaar vast.
Lees meer

Maak uw huis klaar voor de lente!

Maak uw huis klaar voor de lente! Koning Winter heeft eindelijk ons land verlaten. Niets staat een heerlijk voorjaar nog in de weg, tenzij uw huis nog niet klaar is voor de lente. Bent u nog niet zover? We helpen u graag een handje. Lees onze tips! Voor onze opa’s en oma’s was het de gewoonste zaak van de wereld: de jaarlijkse grote schoonmaak. Het huis werd van boven tot onder grondig onder handen genomen.
Lees meer

Besparen op energiekosten en klaar voor de nieuwe wetgeving?

Besparen op energiekosten en klaar voor de nieuwe wetgeving? In 2013 heeft Nederland samen met een aantal andere landen besloten dat er minder energie verbruikt moet worden om de schadelijke effecten voor het milieu te beperken. Deze Wet Milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen vijf jaar terugverdiend worden. Opvolging Op dit moment worden er door de overheid tientallen controleurs opgeleid die bedrijven in heel Nederland bezoeken en controleren. De overheid zal vanaf 2020 ook daadwerkelijk boetes gaan opleggen aan u als u niet voldoet aan de gestelde energiebesparende maatregelen. Welke maatregelen dat voor u zijn leest u hier.
Lees meer

Nu ook WhatsApp Business!

Nu ook WhatsApp Business! Wereldwijd maken miljarden mensen gebruik van WhatsApp. Per dag worden evenzoveel berichten verstuurd. Gebruikers delen voornamelijk privé-informatie. WhatsApp heeft nu ook een zakelijke variant, WhatsApp Business. Wat zijn de mogelijkheden voor ondernemers? WhatsApp is met afstand het populairste en handigste middel om informatie met elkaar te delen.
Lees meer

Ondernemers en hypotheek

Ondernemers en hypotheek Het huis waar u en uw partner al zolang van dromen, staat te koop. Voor ondernemers, zzp’ers en freelancers is het moeilijker om een hypotheek af te sluiten. Veel geldverstrekkers gaan inderdaad niet over één nacht ijs, maar er zijn wel degelijk mogelijkheden. Zou u in loondienst zijn, dan is het al vrij snel duidelijk of u een hypotheek kunt afsluiten en tot welk bedrag u maximaal kunt lenen. Voor zelfstandig ondernemers ligt dat anders.
Lees meer

Bedrijf verkopen bij arbeidsongeschiktheid?

Bedrijf verkopen bij arbeidsongeschiktheid? Veel ondernemers staan er niet vaak bij stil: het inkomen bij langdurige ziekte of blijvende arbeidsongeschiktheid. Niet werken betekent vaak ook geen inkomen. Terwijl de vaste lasten gewoon doorgaan. Wat kunt u doen om te voorkomen dat uw inkomen wegvalt? Voor een zelfstandig ondernemer is het wegvallen van het inkomen vaak een groot probleem, zowel privé als zakelijk. Misschien moet u uw huis wel verkopen of, erger nog, stoppen met uw bedrijf of uw bedrijf verkopen.
Lees meer

Drukke werkdag? Tips voor een goede nachtrust

Drukke werkdag? Tips voor een goede nachtrust Hoe was je dag? Hoe vaak is die vraag al niet aan u gesteld? Uw antwoord ligt ook voor de hand: ‘drukdrukdruk en eigenlijk moet ik vanavond nog iets afronden’. Veel ondernemers hebben met stress en een flinke werkdruk te maken. Drie tips voor een goede nachtrust! Stress, hoge werkdruk en een gejaagd ondernemersleven leiden vaak tot slecht slapen. En na te weinig uren slaap begint u de volgende dag al met een fysieke en mentale achterstand. En dat gaat zo maar door.
Lees meer
Getoond 1–10 van 1361234567...1314