Nieuws

Postbus 8250 is per 01 februari verdwenen

Postbus 8250 is per 01 februari verdwenen Veel klanten van Stargroup BV ontvangen inmiddels naar volle tevredenheid o.a. polissen per e-mail. Met deze nieuwsbrief willen we u op de hoogte brengen dat onze postbus 8250 per 01 februari 2018 is verdwenen. In de wereld om ons heen is er steeds meer sprake van digitalisering en veel bedrijven stappen over op correspondentie in digitale vorm.
Lees meer

Waterschade door lekkage?

Waterschade door lekkage? Waterschade, bijvoorbeeld door een lekkage, is een van de meest geclaimde schades bij een verzekeraar. Een inboedel- of opstalverzekering dekt onder meer de gevolgen van waterschade. Maar lang niet alle schades worden vergoed. Ineens staat uw vloer in de gang onder water, het parket bolt op en ook op de muren zijn de sporen te zien van de lekkage in de douche op de eerste verdieping. In veel gevallen komt een lekkage pas na enige tijd aan het licht, maar dan is het leed al geschied.
Lees meer

Sparen of een alternatief?

Sparen of een alternatief? De tijd dat spaargeld jaarlijks het nodige rendement gaf, ligt ver achter ons. Geld opzijzetten voor noodgevallen is natuurlijk altijd verstandig. Veel mensen willen echter meer rendement op hun spaargeld. We zetten de alternatieven op een rij. Een financiële buffer creëren voor noodgevallen.
Lees meer

Te hoge of te lage WOZ-waarde?

Te hoge of te lage WOZ-waarde? Wrijft u zich ook in de handen als u de vraagprijs van een huis verderop in de straat ziet? De huizenmarkt floreert. Dat is te zien aan de gemiddelde huizenprijs. Maar ook aan de WOZ-beschikking. Is uw WOZ-waarde te hoog of te laag? Doe er wat aan! De huizenmarkt is weer volop in beweging. Het aantal verkopen is weer gestegen, evenals de gemiddelde huizenprijzen en het einde is volgens specialisten nog lang niet in zicht.
Lees meer

Verbouwen, zeker nu!

Verbouwen, zeker nu! Kopen of verbouwen? Veel huizenbezitters worstelen momenteel met het antwoord op deze vraag. Met deze lage hypotheekrente kan het alle kanten op. Maar wat als u al in uw droomhuis woont? Waarom valt de keuze dan steeds vaker op een verbouwing? Beter kunt u niet wonen: dicht bij het historisch centrum van uw stad of dorp, scholen en een winkelcentrum om de hoek, een leuke straat met fijne buren, vrienden op een steenworp afstand en de uitvalswegen naar uw werk zijn optimaal. Wat er ontbreekt? Iets meer wooncomfort! Bij woonprogramma’s op tv smult u van een uitbouw met eigentijdse keuken, een ruimere badkamer of die extra slaapkamer met douche op de bovenverdieping. Alles bij elkaar opgeteld zijn dit voor veel mensen dé redenen om te kiezen voor een verbouwing.
Lees meer

Code rood: uw auto en de winter

Code rood: uw auto en de winter In december sloegen alle weerstations groot alarm: code rood, met als dwingend advies niet de weg op te gaan. Wat als u dan toch gaat rijden en schade veroorzaakt? Wat vergoedt uw verzekering? Dekt uw verzekering schade als u geen winterbanden heeft? Een sneeuwinfarct, horrorweer en file-records. De krantenkoppen logen er niet om begin december. Toch moesten veel mensen de weg op voor werk of privé. Gelukkig pasten veel weggebruikers hun rijgedrag aan de weersomstandigheden aan.
Lees meer

Nieuwe belastingregels in 2018

Nieuwe belastingregels in 2018 Een hogere AOW-leeftijd en stijgende belastingtarieven. Ook komend jaar verandert de Belastingdienst een aantal regels. Ook in uw voordeel, want u mag bijvoorbeeld (belastingvrij) meer spaargeld bezitten. We zetten de belangrijkste wijzigingen op een rij. Leuk of niet, ook in 2018 krijgt u te maken met wijzigingen in de belastingregels.
Lees meer

Pensioen via jaarruimte

Pensioen via jaarruimte Het merendeel van de zzp’ers bouwt geen of nauwelijks pensioen op. Na uw pensionering moet u dan alleen van een AOW-uitkering rondkomen. Toch zijn er fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden om pensioen op te bouwen. Benieuwd welke? Bij veel zzp’ers staat de zorg voor een goed pensioen niet boven aan het lijstje. Aan de ene kant omdat de prioriteit bij het ondernemen ligt en de pensioengerechtigde leeftijd nog ver in de toekomst ligt.
Lees meer

Zonder aansprakelijkheidsverzekering geen werk

Zonder aansprakelijkheidsverzekering geen werk Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als ondernemer of zzp’er bent u aansprakelijk voor de schade die u of uw werknemers veroorzaken tijdens een klus. Het schadebedrag loopt soms aardig op! Wist u dat u zonder een verzekering ook klussen kunt mislopen? Een opdrachtgever die uw bedrijf of u als zzp’er inhuurt wil niet opdraaien voor de schade die door u of uw medewerkers wordt veroorzaakt. Zeker als de werkzaamheden ook nog eens vertraging oplopen, kan de schade aardig in de papieren lopen. Drie op de vijf opdrachtgevers stelt daarom tegenwoordig bij het inhuren van zzp’ers al een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven verplicht.
Lees meer

Voorkom een burn-out

Voorkom een burn-out Ondernemen: het is misschien wel het leukste beroep van de wereld. Zelf uw agenda beheren, commerciële uitdagingen aangaan en uw eigen koers varen. Maar ondernemen kan ook (té) veel stress veroorzaken. Hoe voorkomt u een burn-out?Wie herkent het niet: na een stressvolle werkperiode ziet u het even niet meer zitten en raakt in een dipje. Doorgaans is een weekendje bijslapen en relaxen dan voldoende om weer energie op te laden.
Lees meer
Getoond 1–10 van 1221234567...1213