Woensdag weetje! Wist je dat…

Woensdag weetje! Wist je dat…

Onze collega Lisa binnenkort begint met haar Wft hypotheken? Zo kan ze jou adviseren in verzekeringen én hypotheken.

Naast dat ze binnenkort dus haar Wft gaat halen, had Stargroup nog iets te vieren. Op 9 oktober werkte Lisa hier een jaar. En dat vinden wij natuurlijk erg leuk. Onze enthousiaste collega heeft zich het afgelopen jaar vooral bezig gehouden met verzekeringen, en adviseert je daar dan ook graag in! Ze heeft natuurlijk al veel geleerd in het afgelopen jaar, maar ze is nog niet klaar met leren. En ook nog niet met gezellig doen met haar collega’s!

Mede daarom staat natuurlijk de Wft hypotheken op haar planning, zodat ze jou, de klant zo goed mogelijk kan ondersteunen op financieel gebied. Niet iedereen heeft natuurlijk zin denken aan deze zaken, gelukkig helpen Lisa en haar collega’s je daar graag bij.

Wat is zo’n Wft nou eigenlijk?

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. Wanneer je een functie hebt waarin financieel advies geeft, is het verplicht om een Wft op dat gebied te hebben. Dit is een certificaat dat aantoont dat jij deskundig bent in je vak. Dit is grotendeels bedoeld om de klant te beschermen, zodat er vast staat dat er altijd een professioneel advies wordt gegeven. Als financieel adviseur mag je dan gecertificeerd advies geven. In totaal zijn er negen Wft diploma’s te behalen.

Wil je persoonlijk contact met Lisa? Dat kan via deze link!

Deel dit bericht:

Plaats een reactie