De maatregelen die Stargroup heeft genomen

De maatregelen die Stargroup heeft genomen

Ook wij hebben een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus in te perken. Dit doen we omdat we de de gezondheid van onze collega’s, klanten en relaties natuurlijk voorop stellen.

Op 16 maart hebben wij, zoals premier Rutte aankondigde, besloten om geen handen meer te schudden. Dit geldt voor alle situaties. Ook hebben we natuurlijk genoeg desinfecterende zeep in huis gehaald om goed onze handen te wassen!

Om het contact nog meer in te perken, hebben wij ook besloten om onze fysieke afspraken te verzetten, of om te zetten in een bel afspraak wanneer mogelijk. Ook houden we op de werkvloer afstand van elkaar. Om deze reden werken een aantal collega’s thuis. Ook worden groepsbijeenkomsten verplaatst naar een later moment.

Het thuis werken hebben we zoveel mogelijk geoptimaliseerd, en het is de bedoeling dat er geen hinder ontstaat. We vragen om begrip wanneer dit wel het geval mocht zijn. We doen ons best om je ook in deze tijd bij te staan in al je keuzes en vraagstukken op financieel gebied.

Stargroup blijft open om je te woord te staan, tenzij de noodzaak tot sluiten zich voordoet. Tot die tijd, helpen we je graag! Je kan ons appen, bellen, mailen of contact opnemen via onze app. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus? We houden je graag op de hoogte op onze corona pagina.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie