Wat vindt onze collega Timon van de nieuwe website?

Wat vindt onze collega Timon van de nieuwe website?

Wellicht heb je het al voorbij zien komen: sinds kort heeft Stargroup een nieuwe website in gebruik. We hebben er erg veel werk in zitten. Uiteraard zijn we ook erg trots op de website!

We hebben de nadruk gelegd op gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit. Daarnaast zijn we ook te werk gegaan met een nieuw, fris jasje. Maar ook het informatieve gedeelte is niet vergeten! Kortom, er zijn best wat veranderingen doorgevoerd. En binnenkort komt er ook een nieuwe Stargroup app!

We vroegen onze collega Timon wat hij nou eigenlijk van de Stargroup website vindt. Want gebruikersvriendelijkheid is natuurlijk van belang.

“Hij is snel, gebruikersvriendelijk, mobile (ready) en er staat voortdurend nieuwe content op. Ik heb het natuurlijk over onze nieuwe website, persoonlijk ben ik erg enthousiast. Het is een hele verandering ten opzichte van de oude website. De teksten lezen nog vlotter weg, de content is nog deskundiger en interessanter, de gebruikersvriendelijkheid is geoptimaliseerd. Kortom een hele vooruitgang en dat allemaal om onze relatie zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Heb jij als lezer van dit stukje de website nog niet bezocht? Dan zou ik dat zeker aanraden en ontdek de mogelijkheden die onze website aan jouw te bieden heeft.”

Nieuwsgierig? Neem even een kijkje op www.stargroup.nl! Hier ontdek je alle mogelijkheden en het gemak van onze website. Binnenkort ook te vinden in de nieuwe Stargroup app!

Deel dit bericht:

Plaats een reactie