Stargroup vernieuwt op digitaal gebied!

Stargroup vernieuwt op digitaal gebied!

Heeft u het al gezien? Stargroup heeft een nieuwe website! We nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te nemen op www.stargroup.nl. In de nabije toekomst mag u ook een nieuwe app van ons verwachten. 

Dit proces hebben wij gestart in juni van dit jaar. Wij houden ons op financieel gebied natuurlijk bezig met ontwikkeling, maar ook binnen ons bedrijf staan wij niet stil. Stargroup houdt zich continu bezig met vernieuwing op verschillende vlakken. Deze keer was de digitale representativiteit aan de beurt. Het online visitekaartje, onze website, was natuurlijk als eerste aan de beurt. Deze taak heeft Lau op zich genomen, hij vertelt hier onder zijn ervaring en aanpak. 

“Het vernieuwen van de Stargroup website was een leuk traject. Binnen het team hebben wij gekeken naar de kernwaarden van Stargroup, waarvan er twee zijn die er echt uit springen. Transparantie en regelen. We hebben dan ook geprobeerd om dit terug te laten komen op de website doormiddel van een schoon simpel ontwerp, duidelijke structuur en gebruikersvriendelijkheid. In de toekomst zal je dit dan ook meer terug zien in bijvoorbeeld onze formulieren, onze app en andere services die wij bieden.” 

Hopelijk ervaart u de vernieuwing en verbetering van onze website net zo positief als wij! Wilt u op de hoogte blijven van de verdere (digitale) ontwikkelingen van Stargroup? Neem dan even een kijkje op onze social media kanalen!

Deel dit bericht:

Plaats een reactie