Een hypotheek in plaats van een krediet?

Als er gedacht wordt aan een hypotheek, dan is de koppeling met een woning snel gemaakt. Deze koppeling is een logische gedachte, aangezien een hypotheek in verband staat met een woning. Tegenwoordig kan de hypotheek echter ook worden ingezet voor alternatieve vormen van financiering. Zo is het zelfs mogelijk om bij een aantal geldverstrekkers een consumptieve opname te doen. De bank maakt het vervolgens niet uit, waaraan dat geld wordt besteed.

Schade tijdens het klussen?!

De coronacrisis duurt nu al langer dan een jaar en de meeste mensen brengen veel meer tijd door in huis. Het is dus niet zo gek dat steeds meer mensen hun woning nog meer naar wens willen maken. Denk hierbij aan het plaatsen van een dakkapel om wat meer licht te creรซren tijdens het werken. Of bijvoorbeeld het uitbouwen van je woning voor wat extra ruimte. Er kan uiteraard wat misgaan tijdens deze verbouwing. In dit artikel haken we in op de vergoedingen van je inboedel- of opstalverzekering tijdens het klussen.

Autoschade โ€“ Hoe vul ik een schadeformulier in?

Je hebt het misschien wel eens meegemaakt, je hebt autoschade. Uiteraard voorkom je dit liever maar soms gebeurt het buiten je macht om. Denk bijvoorbeeld aan een tegenligger die een aanrijding veroorzaakt of een ladder die op jouw geparkeerde auto valt. Of omdat je zelf net dat ene paaltje op de hoek hebt gemist waardoor je auto beschadigd raakt. Maar hoe vul je een schadeformulier nou correct in?

Kantoor online beveiligen

Jouw onderneming in het midden- en kleinbedrijf wordt voor criminelen meer- en meer interessant als doelwit voor cybercriminaliteit. Grote & internationale bedrijven hebben steeds vaker hun beveiliging op orde waardoor het voor hackers te moeilijk wordt om bij hen in te breken of data te gijzelen. In het MKB zijn er nog steeds duizenden bedrijven waar de beveiliging niet op orde is, en waar dus gemakkelijker ingebroken kan worden.

Het verduurzamen van je woning: nu actueler dan ooit!

Overweeg je om jouw huis te verduurzamen door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen? Misschien wil je woning wel beter laten isoleren of denk je zelfs aan een warmtepomp.
Dit zijn natuurlijk behoorlijke investeringen waar je wellicht je spaargeld liever niet voor inzet.
In veel gevallen kun je dergelijke energiebesparende voorzieningen in je hypotheek meefinancieren door deze over te sluiten.

Jouw inboedelverzekering en de mobiele elektronicadekking

Tegenwoordig zijn de mobiele apparaten zoals onze smartphones, tablets en laptops niet meer uit ons leven weg te denken. Door het vele en intensieve gebruik hebben deze apparaten het helaas vaak zwaar te verduren. We hebben allemaal onze telefoon wel eens laten vallen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat er schade ontstaat aan onze mobiele apparaten. Dan zou je denken, daar ben je toch voor verzekerd?

NH1816 en Stargroup Raket Challenge

Ben jij ook op zoek naar een leuke activiteit voor de kids nu iedereen nog steeds zo veel mogelijk thuis blijft? ๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ Nh1816 Verzekeringen ๐—ก๐—˜๐— ๐—ข ๐—ฅ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ en maak via ons kantoor kans op een superleuk ruimtepakket. Hier zit in: een eenpersoons NEMO Raket dekbedovertrek, een boek: ‘hadden de Grieken al raketten?’ en een maanlamp. Nh1816 Verzekeringen en NEMO dagen je uit om samen thuis aan de slag te gaan.

Let it snow! – Wat is gedekt?

Haal de sneeuwschoenen en sleeรซn maar uit de kast want onze wereld is weer prachtig bedekt met sneeuw. We houden allemaal wel van een beetje sneeuwpret, maar dit extreme weer brengt vaak ook veel schadeclaims op de autoverzekering met zich mee. Weet jij wat jouw verzekering dekt bij schade door winterse omstandigheden of een sneeuwbalgevecht?