Zorg

Alle premies en voorwaarden voor 2019 zijn inmiddels bekend gemaakt door de zorgverzekeraars. Wat houdt dit in voor u? De premie is omhoog gegaan en ook de voorwaarden zijn op verschillende punten aangepast. Passen de voorwaarden nog wel bij uw situatie en betaalt u niet teveel premie?

Het aanbod is erg groot, dit maakt het vergelijken en kiezen van de juiste zorgverzekering lastig. Wij willen u hier graag bij helpen en deze vergelijking voor u maken. Samen met u bespreken we welke dekking u wilt hebben/nodig hebt. Daarbij kijken wij ook naar wat de vergoeding is en of de vergoeding opweegt tegen de premie die u voor dat pakket moet betalen. Soms is het interessanter om namelijk een ander pakket te kiezen en zo premie te besparen.

Wilt u dat wij een vergelijking voor u maken? Stuurt u dan scan of foto van uw huidige zorgpolis naar ons per e-mail naar info@stargroup.nl of app een foto naar telnr 0630936543. Wij nemen dan contact met u op om de wensen door te spreken en dan kunnen wij voor u aan de slag.

U kunt ons ook bellen op 0318-672767.

Wij kunnen bij meerdere partijen een vergelijking voor u maken. Welke verzekeraar het beste bij u aansluit is afhankelijk van uw wensen voor uw zorgverzekering.

Voorletter(s)*
Achternaam*
Geslacht
Adres
Telefoonnummer
E-mailadres
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring

 

Hypotheken

Annuïteit? Rentevaste periode? Marktwaarde? LTI? LTV? Aflossingsvrij? De gecertificeerde hypothecair-planner helpt u graag bij u keuzes aangaande een verantwoorde en goede hypotheek.

Pensioenen

Collectief? Individueel? AOW? Beschikbare premie? Franchise? De gecertificeerd pensioenadviseur van Ede maakt uw pensioensituatie transparant en begrijpelijk.

Verzekeringen

Voor elke verzekering waar u advies in wenst, kunnen wij u een mooie aanbieding doen met uitstekende voorwaarden.