Mobiele apparatuurverzekering

Schade aan de Smartphone / tablet is dat verzekerd?
Smartphones en tablets…….ze lijken wel met ons vergroeid. Of we nu thuis, onderweg, op het werk of op vakantie zijn: zij zijn ook bijna altijd van de partij! Maar wanneer zijn deze apparaten nu wel of niet verzekerd tegen schade? En onder welke verzekering? Het zijn tenslotte vaak kostbare en zoals de praktijk bewijst; vooral kwetsbare producten.

Mocht er zich onverhoopt een schade voordoen dan valt zij niet automatisch onder uw inboedelverzekering. Dit is afhankelijk van het soort schade en de dekking. Met een uitgebreide dekking kunt u schade aan uw smartphone of tablet claimen als gevolg van externe oorzaken zoals brand, inbraak of blikseminslag. Maar als u uw smartphone bijv. uit uw broekzak in de toiletpot laat vallen, kinderen die met de tablet struikelen, is dit alleen gedekt met een allrisk of complete inboedelverzekering. Dit geldt ook weer niet voor alle verzekeringen. In sommige voorwaarden zijn smartphones en tablets specifiek uitgesloten, omdat ze zo schadegevoelig zijn. Ons advies: Informeer bij ons vooraf of uw smartphone en/of tablet goed is verzekerd!

Er zijn speciale aanvullende verzekeringsproducten voor uw smartphone. Zoals de Schade buitenshuis verzekering.

De Schade-buitenhuis verzekering:
Standaard bent u bij een schade aan uw smartphone of tablet buitenshuis niet verzekerd op de inboedelverzekering. Het is bij sommige verzekeraars wel mogelijk tot een bepaald bedrag een “buiten het huis dekking” erbij te nemen (allrisk, inclusief diefstal). Een andere optie is een specifieke verzekering voor uw smartphone of tablet. Deze verzekering geldt binnenshuis en buitenshuis en is dus ook een goede aanvulling wanneer de smartphone of tablet niet onder de inboedelverzekering valt.

Mocht u nadere informatie wensen voor het verzekeren van een smartphone en/of tablet neem dan contact met ons op. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de voorwaarden en premie!

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.