Doorlopende reisverzekering

Bij een reisverzekering gaat het niet alleen om vergoedingen. Natuurlijk is het prettig dat schade vergoed wordt. Maar ver van huis wil je vooral goed en snel geholpen worden in geval van nood. Wij zijn u ook hierin graag van dienst.

Met een doorlopende reisverzekering bent u gedurende het hele jaar verzekerd voor al uw buitenlandse reizen en reizen in Nederland. Een kortlopende reisverzekering geldt alleen voor de duur van die specifieke vakantie en is in verhouding tot een doorlopende reisverzekering vaak veel duurder. Daarnaast is de dekking van een doorlopende reisverzekering doorgaans uitgebreider dan die van een kortlopende reisverzekering.

Eén van de belangrijkste aspecten van een reisverzekering is de dekking medische kosten. Wanneer u kosten voor zorg maakt in het buitenland, wordt vaak namelijk lang niet alles vergoed door uw zorgverzekering. De zorgverzekering vergoedt slechts de kosten tot Nederlands prijspeil. Het verschil moet u dus bijbetalen. En dat kan behoorlijk oplopen. Als u bijvoorbeeld in Turkije of Zwitserland opgenomen wordt in het ziekenhuis gaat u vaak direct naar een privékliniek. Tegen een hogere prijs dan de Nederlandse kostprijs. Als u niet verzekerd bent voor medische kosten via een reisverzekering, dan draait u zelf op voor het verschil. Voor een ziekenhuisopname van een week of twee kunnen de kosten toch snel oplopen tot € 15.000,-.

Naast medische kosten kunt u nog verschillende andere rubrieken verzekeren, zoals:

  • Ongevallen
  • Annulering
  • Winter- / onderwatersport
  • Bagage
  • Automobilistenhulp

Talloze opties dus. Wij geven u hierin graag advies zodat u onbezorgd op reis kan!

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.