Hypotheek Barneveld

Hypotheek advies in Barneveld?

Stargroup Ede helpt u met persoonlijk advies

Onafhankelijk adviseur

Stargroup B.V. is een onafhankelijk adviseur en kan voor u alle, hieronder getoonde rentes, van alle banken afsluiten en in bemiddelen.

Wij kijken naast de rente uiteraard ook naar uw wensen, de voorwaarden van de banken en de bijbehorende en bijkomende kosten voor u. In de onderstaande video wordt dit verschil helder en kort uitgelegd:

Bij het bepalen van de meest geschikte hypotheekvorm zijn verschillende criteria en ijkpunten van belang. Daarvan is rente een van de belangrijkste. Hieronder kunt u eenvoudig berekenen welke geldverstrekker voor u de goedkoopste rente aanbiedt:

De rentetarieven die worden getoond in het overzicht zijn de actuele tarieven, gebaseerd op de gegevens die links in het scherm van de widget zijn ingevoerd (zoals hypotheekvorm, woning en koopsom). Probeer onderstaande widget eens uit en ervaar de snelheid en het gemak van onze rentewidget.

Hypotheekadvies

Wat is een gepaste hypotheek voor u?

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie , uw doelstellingen en wensen, inkomen, leeftijd en gezinssituatie kan er berekend worden wat de best mogelijke hypotheek is die hierbij aansluit, nu en over jaren, immers de doorlooptijd is veelal een periode van 360 maanden (30 jaar), terwijl het moment van afsluiten een momentopname is.

Elke situatie vraagt om maatwerk. Er zullen in de looptijd van de hypotheek een aantal levensgebeurtenissen plaatsvinden waar u misschien geen rekening mee hebt gehouden. Uw adviseur helpt u om samen de komende periode in kaart te brengen. Wat kan er gebeuren? Kunt u risico`s afdekken of ontwijken? Dit alles wordt voor u uitgewerkt en alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat u een keuze maakt voor één bepaalde geldverstrekker. Zo ziet u dat rente een belangrijk onderdeel is van de keuze, maar dat ook andere gebeurtenissen een rol spelen in uw beslissing.

Ons advies is duurzaam en zal daarom moeten aansluiten bij de wensen welke u heeft en gedurende life events die kunnen gebeuren, laat u dus primair voorlichten door een hypothecair planner van ons kantoor.

In de volgende video worden diverse hypotheekvormen nader toegelicht:

Wat mag u verwachten van Stargroup Ede?

In zijn netwerk is Stargroup Ede ook een gesprekspartner in alle voorkomende zaken met betrekking tot de aan- of eventuele verkoop van een woning.

Wij brengen u in contact met diverse partijen, waardoor u volledig ontzorgt wordt, denk hierbij aan de volgende zaken;

  • Het laten taxeren van de woning middels een taxatierapport benodigd voor de bank
  • Wat is een geschikte vraagprijs voor uw huidige woning als u gaat verkopen?
  • Moet u een samenlevingsovereenkomst, geregistreerd partnerschap of huwelijkse voorwaarden laten opmaken?
  • Is een testament in uw geval raadzaam?
  • Wat gebeurt er indien u werkloos, arbeidsongeschikt of overlijdt met uw hypotheek en woning?

Kortom, een uitgebreid advies van deskundige adviseurs. Neem via onderstaand formulier contact met ons op!

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.