Diensten

Al sinds 1998 staan wij sterk in het geven van advies over hypotheken, financiële planning, pensioenen, employee benefits en schadeverzekeringen. Onze klantenkring bestaat uit zowel particuliere als zakelijke relaties.

Binnen onze financiële producten werken wij zonder provisiebelang. Wij lopen hierop vooruit op het provisieverbod van wat ingaat in 2013. Bij ons zijn nettoprijzen van toepassing en het verrichte werk wordt gefactureerd tegen een uurtarief. Voor potentiële cliënten maken wij vooraf een vrijblijvende analyse van hun huidige verzekeringspakket. Daarbij wordt er gekeken naar hiaten en overdekkingen binnen de huidige polissen. Vervolgens wordt een herzien advies worden uitgebracht.

Met een totaalpakket aan diensten willen we ons onderscheiden. Onze nauwe samenwerking met notarissen, belastingadviseurs en makelaars zorgen dat wij een breed pakket kunnen bieden. We denken mee en dat wordt gewaardeerd.

Hypotheken

Annuïteit? Rentevaste periode? Marktwaarde? LTI? LTV? Aflossingsvrij? De gecertificeerde hypothecair-planner helpt u graag bij u keuzes aangaande een verantwoorde en goede hypotheek.

Pensioenen

Collectief? Individueel? AOW? Beschikbare premie? Franchise? De gecertificeerd pensioenadviseur van Ede maakt uw pensioensituatie transparant en begrijpelijk.

Verzekeringen

Voor elke verzekering waar u advies in wenst, kunnen wij u een mooie aanbieding doen met uitstekende voorwaarden.