Browsers

Waarom werkt Stargroup.nl niet goed in mijn browser?


De website van Stargroup maakt gebruikt van JavaScript. Dit is een stukje code dat er voor zorgt dat de website goed functioneert en juist wordt weergegeven. Helaas worden niet alle functies even goed gesupport door Edge en Internet Explorer in tegenstelling tot andere browsers.

Dit is een bekend probleem bij Microsoft. Daarom zijn zij een samenwerking aangegaan met Google om dit op te lossen. Met de lancering van de nieuwe Edge browser 15 Januari 2020 zal dit dan ook verholpen zijn. Wil je meer informatie over de nieuwe browser van Microsoft kijk dan op https://www.microsoftedgeinsider.com/nl-nl/

Om de website nu alsnog goed te openen kun jij de volgende drie dingen doen:

Open de website in een andere browser

Browsers zoals Google Chrome, Firefox, Opera, etc. Supporten alle functies die wij gebruiken. In één van deze browsers zal de website werken zoals bedoeld.


Open de website op jouw smartphone

Via jouw smartphone kun jij onze website goed bereiken. De meeste mobiele browsers ondersteunen alle functies van JavaScript.


Gebruik de servers van Startpage.com

Via startpage.com kun je anoniem websites bezoeken vanaf hun server. Klik naast het zoek resultaat van Stargroup op 'Anonieme weergave' om de website op afstand te bekijken.


We begrijpen dat het vervelend is als de website niet werkt zoals bedoeld. Onze excuses voor het ongemak.