Advieswijzer & Dienstverleningsdocumenten

De assurantiebranche hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is er een code opgesteld welke voorschrijft aan welke punten assurantiekantoren minimaal aandacht moeten besteden in de voorlichting aan en de advisering van cliënten. Deze gedragscode is vastgelegd in de Advieswijzer. Voorheen was dit de GIDI, die sinds de invoering van de Wet financiële dienstverlening niet meer verplicht is. Stargroup B.V. blijft achter alle genoemde punten staan en daar mag u hen aan houden!

Stargroup B.V. heeft de Advieswijzer in de subknop onderschreven. Bij al onze werkzaamheden trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan de inhoud van deze code.

Lees meer:

Dienstverleningsdocument

Wat is een dienstverleningsdocument?
Een dienstverleningsdocument is een schriftelijk of digitaal document waarin wij als financieel dienstverlener, u als consument in het kader van de advisering van complexe financiële producten of hypotheken informeren over de werkzaamheden die wij voor de u gaan verrichten en welke honorering wij voor deze werkzaamheden zullen ontvangen c.q. aan u in rekening zullen brengen. Hieronder kunt u onze dienstverleningsdocumenten lezen:

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.